Peg Parnevik om sanningen bakom kniv-tatueringen

Peg Parneviks starka erkännande efter uppbrottet – sanningen om beslutet

Peg Parnevik berättar nu sanningen bakom tatueringen som föreställer en kniv. Beslutet till motivet togs efter ett tidigare uppbrott.
– Så dramatisk, säger Peg.

Artisten Peg Parnevik och pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen blev ett par 2016, efter många år som vänner. Parets familjer har varit vänner länge, Pegs mamma Mia Parnevik och pappa Jesper Parnevik har bland annat länge varit nära Filips mamma Kristin Kaspersen.

Men vänskap blev till kärlek, och än växer kärleken mellan paret. Deras kärleksresa har däremot inte varit spikrak. Flera gånger har de gjort slut, för att sen bli ihop igen, något Peg pratat en del om i podcasten Pillowtalk.

Peg och Filip drömmer om en framtid ihop, och barn har diskuterats. De båda har landat i att det får vänta i några år.

– I en perfekt värld så skulle jag vilja ha barn nu, men jag känner bara att jag har så mycket kvar som jag vill göra i min karriär både med musik, podden och allt, som jag bara vill få till innan jag är redo, sa Peg till Hänt tidigare i år. Hon fortsatte:

– Men självklart, det kommer ju hända. Jag vill ju ändå att alla ska ha kusiner och samma uppväxt som vi har haft med en stor familj där alla hänger.

Peg om draget efter uppbrottet

Peg gästar nu sin syster Penny Parneviks Youtube-kanal, och i videon har Pennys följare fått ställa frågor till Peg. En av dem undrar vilken av alla hennes tatueringar som hon tycker bäst om, och frågan är inte svår för Peg att svara på.

Hennes favorit är tatueringen som förställer en kniv, som är placerad på bröstet. Hon beskriver den som en accessoar, likt ett smycke.

FOTO: TT

Hon förklarar i samma veva hur tatueringen kom till.

– Jag gjorde den för att jag precis gjort slut med en kille, säger Peg och sedan tillägger att hon och killen hon pratar om inte riktigt var ett par.

Hon fortsätter:

– Och så var jag så här: ‘om du kommer för nära mitt hjärta så kommer jag hugga dig’, så dramatisk, säger Peg och skrattar.

Och hon tillägger också en annan oväntad detalj – Filip fanns med som sällskap när hon tatuerade in kniven på bröstet. Men det var innan Peg och Filip var ett par.

– Jag gjorde den med Filip, när vi bara var vänner. Han satt där och kollade på.

FOTO: TT