TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Peg Parnevik om relationen med Kristin Kaspersen

29 apr, 2020 
Peg Parnevik, Filip och Kristin
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit tillsammans i tre år men känt varandra sedan barnsben.
För Hänt berättar nu Peg om den verkliga relationen till sin svärmor Kristin Kaspersen.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

I slutet av 2016 gick Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, ut med att de funnit kärleken i varandra. Sedan dess har relationen gått både uppåt och neråt. Paret har idag varit tillsammans i tre år och arbetar ständigt på sitt förhållande, även om de ibland tvingas kämpa mot distansen.

Nyligen befann sig artisten i USA där hon tillbringade tid med sina föräldrar Mia Parnevik och Jesper Parnevik. Innan Peg visste om hon skulle lyckas ta sig hem till Filip i Sverige väckes en stark oro i henne.

– Det var skitjobbigt såklart för att jag tänkte att om allting går åt helvete och alla stänger sina gränser och jag inte kan komma till Sverige, vad gör vi då? Så vi hade ändå den konversationen att vad händer om jag inte kan komma tillbaka, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Som tur var blev det inte så men det är alltid speciellt med långdistans, det är ju kämpigt liksom och man måste verkligen jobba på det.

Annons

Relationen med Filips familj

Peg och Filip har känt varandra i många år, då de har varit familjevänner sedan barnsben. När Peg kom tillbaka till Sverige i samband med låtsläppet av singeln Not gonna be there tyckte hon att det kändes skönt att veta att Filips föräldrar Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht finns i Sverige, medan hennes egna föräldrar är fast i USA.

– Vi har ju liksom växt upp med deras familj i alla år. Liksom farmor och farfar hängde ju med Barbro och Filips morfar. Mamma och pappa hängde med Kristin och Martin, så det har blivit att vi är en enda stor familj. Så det är skönt att ha dem i Sverige. Om man behöver någonting så finns dem där, säger Peg.

Orden om Kristin Kaspersen

Tidigare har det funnit oro inom Parneviks-familjen gällande hur vänskapen mellan de två familjerna skulle påverkas om relationen tar slut, men Peg tror inte att det skulle vara något problem.

– Oavsett vad som händer. Även om vi skulle göra slut så tror jag att vi alla skulle vara fortfarande som en stor familj. Vi kommer inte göra slut men ändå.

Filips mamma Kristin Kaspersen vann 2019 TV4:s Let’s dance. Svärmoderns vinst är något som imponerat på Peg som nu förklarar hur relationen mellan sig och sin svärmor ser ut.

– Den är bra. Hon är som en, inte extramamma men som en gudmor. Hon hänger typ med alla oss yngre och fan hon visade ju verkligen det i Let’s dance att hon kör ju. Hon var ju så jävla grym, säger Peg Parnevik.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons