ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om bråket med Filip och Fredrik – bryter tystnaden

27 dec, 2022 
Peg Parnevik om Filip och Fredrik
När Peg Parnevik gästade Breaking news hamnade hon i en konflikt med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.
I en ny intervju kommenterar hon bråket – efter alla år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

2017 valde artisten, tillika realityprofilen, Peg Parnevik, 27, att gästa Filip Hammar, 47, och Fredrik Wikingssons, 49, program Breaking news. Hon hade tidigare tackat nej till att ställa upp i detta men gick med på det på ett villkor; hon ville bara prata om sin hjärtefråga kroppskomplex och inte få några sexrelaterade frågor.

Enligt Peg ska produktionen ha gått med på det – men väl på plats blev det inte alls som hon hade tänkt sig. Peg Parnevik kastades nämligen in i en panel där hon skulle prata om sextrender.

– Och så sitter jag där och det är bara bullshit! Det här är så jävla orättvist, sa hon i sin podcast Pillowtalk efter att ha medverkat i Breaking news.

Peg Parneviks bråk med Filip och Fredrik efter Breaking news

Efter händelsen pratade Peg med sin pappa, Jesper Parnevik, 57, som på förhand hade varnat henne för att ställa upp i Filip och Fredriks program.

Annons

– Det är inte vi som skriver manus. Vi visste inte det här. Men, och det är som pappa sa, det är ju deras program! Pappa sa: ”det är därför du inte ska ha något med dem att göra”. De tar dit folk, bara för att sätta dit dem.

Realityprofilen var inte nådig i sina uttalanden om Filip och Fredrik.

– De är så dumma i huvudet. De är som barn i vuxna människors kroppar. De mår så jävla dåligt och är så osäkra.

I samband med Peg Parneviks hårda uttalanden valde Filip Hammar att ge sin syn på saken i en kommentar till Aftonbladet.

”Hon visste ju att hon skulle medverka i en sexpanel. Exakt hur konversationen sen blir i programmet går ju inte att förutsäga, det ligger liksom i sakens natur”, skrev han i ett sms till tidningen då.

Annons

Sluter fred med podduon – nu berättar Peg Parnevik om känslorna idag

Ett år senare blev Peg bjuden till Breaking news igen. Anledningen var då helt enkelt att Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ville sluta fred med artisten. Hon valde då att ge programledarduon ett råd inför framtiden.

– Jag tror ni kan dra lite bättre skämt, och inte på andras bekostnad. Annars är det lugnt, sa Peg i Breaking news då, enligt Aftonbladet.

Nu har flera år gått sedan dess och varken Filip och Fredrik eller Peg har kommenterat konflikten ytterligare – förrän nu. I en ny intervju med Expressen väljer Peg Parnevik att bryta tystnaden och det verkar som att hon har lagt ner stridsyxan helt. Orsaken till det är att hon och systern Penny Parnevik, 25, har blivit äldre och fokuserar hellre på annat.

– Jag tror att vi känner oss mognare nu. Vi är på väg mot 30 och du är gift och har barn, säger hon och tittar på Penny och fortsätter sedan:

– Då är man lite så här ”orkar man sitta och bråka i en podd med Filip och Fredrik”. Vi har andra saker att göra.

Peg och Penny är just nu aktuella med sin nya podcast Peg och Penny.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons