LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik hyllas för detaljen i bilden: "Blev så glad"

20 jul, 2017 
Skönhetsideal hit och skönhetsideal dit. Nu tar ännu en person med en stor skara följare och fans tag i kampen. Den här gången är det Peg Parnevik och för det hyllas hon rejält.
Annons

Ännu en kändis som tar upp kampen mot kroppsideal. Under onsdagen publicerade Peg Parnevik, 21, två bilder på sig själv i sporttopp och träningsshorts. På den ena bilden är magen slät och slimmad, och på den andra veckar den sig. Med en ärligt text till bilderna försöker hon få sina följare att förstå att allt det som man ser på sociala medier inte är hela sanningen.

”Vissa dagar är man så här – Jag har mens, känner mig äcklig och svullen och vill helt enkelt inte träna. Man scrollar igenom Instagram och ser snygga tjejer som posar i bikinis och dricker kokosvatten. Och det är inget fel med det! Men det är inte hela storyn” skriver Peg i sitt inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hela storyn är att alla har fett på kroppen, alla har rolls när dom sitter ner, alla par lite extra för Instagram ibland. Det viktiga är att vi inte låtsas som att Victoria Secret-kroppen är idealen, utan inser att vi alla har unika med FABULOUS kroppar, och du ska känna dig som att du går på en runway every fucking day”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”För träning handlar om att må bra och bli av med stress, kom ihåg det!”.

Hennes kommentarsfält går varmt och hyllningarna strömmar in. Ja, fansen jublar och vi kan bara se kärlek så långt våra ögon kan nå.

”Åh, bra skrivet Peg! Det där ska bli mitt nya motto! Jag ska ta mig iväg och träna FÖR ATT JAG KAN, inte för att jag känner mig svullen (fet) och äcklig, vilket även sker under dagar utan mens.. men de där orden “för att jag fysiskt kan”, ska jag ha i bakhuvudet, vilket kanske gör det roligare att träna, inte för att man “måste”, för att följa ett visst ideal.. Ha en toppendag, tack för inspirationen!” skriver en.

”Wow! Världen behöver fler som dig!”, skriver en annan.

”Fucking Queen. Blev så glad över det du skrev, precis vad jag behövde! Tack”, skriver en till.

”Bästa förebild!! TACK för att du är du och inspirerar mig och såå många andra, varje dag!! Du är bäst Peg. Evigt tacksam”, skriver ännu en person.

Heja dig Peg!

Foto: Ibl, Instagram

Annons