Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik avslöjar: Så mycket tjänar jag

27 mar, 2019 
Peg Parnevik
Artisten och realityprofilen Peg Parnevik har många järn i elden. I podcasten Radio Redgert avslöjar Peg hur mycket hon tjänar i månaden.
Annons

Peg Parnevik, 23, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i programmet Parneviks på TV3. 2015 fick Peg, som är dotter till golfspelaren Jesper Parnevik, 54, ett skivkontrakt och året därpå släppte hon sin första singel Ain’t no saint.

Realityprofilen jobbar dessutom med sociala medier och har hundratusentals följare på Instagram. När hon gästade podcasten Radio Redgert, som leds av Daniel Redgert, 27, pratade Peg Parnevik om hur mycket pengar hon tjänar på alla sina jobb.

Daniel Redgert inleder samtalet med att fråga om Pegs medverkan i Parneviks.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hur mycket har du livnärt dig på det programmet?

– Gud inte så mycket. Asså i början så var det mer att vi gör det här som en familj men sen när vi alla fick ta lite mer plats och alla vi blev tv-profiler så ville jag också ha någonting för att vara med. Men det tog ett tag, vi har ju gjort typ fyra säsonger. Så att efter typ andra säsongen. Efter det var över fick jag mina pengar, svarar Peg Parnevik.

Annons

Peg Parnevik avslöjar månadslönen

På frågan om familjemedlemmarna delar lika på summan de får för programmet svarar Peg:

– Ja det tror jag, det hoppas jag. Vi pratar inte om det längre. Vi har bestämt att om vi gör någonting, även om jag och Penny gör ett samarbete, så snackar vi inte om vad vi får rent procentuellt.

Senare i podcasten frågar Daniel Redgert hur mycket Peg Parnevik tjänar varje månad.

– Oj det här är svårt för jag har ingen månadslön.

Eftersom artisten inte har en fast inkomst har hon svårt att ge ett exakt svar på frågan, men säger ändå:

– Jag får inte en månadslön. Men om jag har gjort en kampanj eller jag har varit på en turné så får jag en större summa istället för att få typ 10 000 i månaden, säger Peg Parnevik och fortsätter:

–Så ibland är det ingenting, ibland är det 100 000. Det beror på.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons