Peg Parnevik talar ut om sveket – nu berättar hon: ”Jag var otrogen”

05 jun, 2023 
https://image.hant.se/Venus-byline-1.jpg.jpg?imageId=9033879&x=20.634920634921&y=7.9365079365079&cropw=55.555555555556&croph=55.555555555556&width=1318&height=1318Venus Soltani
Peg Parnevik
Tv-profilen Peg Parnevik är i skrivande stund singel.
Men i sin podcast avslöjar hon att hon i sitt tidigare förhållande har varit otrogen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Systrarna Peg Parnevik, 27, och Penny Parnevik, 26, driver tillsammans podcasten Peg & Penny där de diskuterar allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet pratar duon om att stötta sina vänner – något som drar upp gamla relationer och sår.

Penny Parnevik om gamla relationen: ”Orkade inte göra slut”

Penny berättar om tiden då hon befann sig i en tidigare relation, där hon kände att kompisarna inte stöttade hennes beteende.

– Jag gick igenom ett breakup i en period då jag var gränslöst singel. Jag var tillsammans med en kille som jag sa till mina vänner hela tiden att jag inte var kär i, men jag orkade inte göra slut med honom, säger Penny och fortsätter:

– De sa att det var fel, och att det inte stöttade vad jag gjorde, att jag gick ut och festade och sa att jag inte gillade honom. Då kände jag att mina vänner inte stöttade mig.

Minnet får Peg att komma och tänka på en gammal relation, där något liknande inträffade.

Peg Parnevik avslöjar otroheten: ”Jag var väldigt full”

Peg avslöjar nämligen att hon i ett tidigare förhållande varit otrogen.

Annons

– Nu var jag yngre när det här hände, men jag var otrogen en gång. Jag var väldigt full och pussade en kille, och sen var jag så här oh my god ska jag säga någonting till min kille?, säger Peg och fortsätter:

– Samtidigt som det inte betydde någonting. Jag var full och hade aldrig druckit förut. Jag hade precis börjat dricka, jag kunde inte ens varit 18 år utan 20 någonting.

Situationen skapade en konflikt mellan Peg och hennes dåvarande kompis, som ansåg att hon hade en skyldighet att berätta vad som hänt.

– Men min bästa vän Paulina blev jättearg på mig och sa att jag måste berätta för honom och skällde ut mig. Då kände jag oh my god, du ska ju stötta mig i det här!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons