LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks beteende upprör – tvingas be om ursäkt till exet

31 mar, 2024 
Linn Seipel
Peg Parneviks nya kärlek sedan ett tag heter Sebastian de la Vega.
Nu berättar artisten att det inte vara alla som gillade när hon först gick ut med den.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Systrarna Penny och Peg Parnevik behandlar allt mellan himmel och jord varje vecka i sin podcast Peg & Penny. I det senaste avsnittet pratar de om folk i deras liv som gjort dem illa.

Inledningsvis handlar det om människor som mobbat systrarna i skolan, för att sedan komma in på gamla ex. Eller rättare sagt människor som de dejtat – men som sedan bara försvunnit ur deras liv.

Peg Parnevik la upp bild på nya relationen – hade inte avslutat förra

Det är då Peg slutligen kommer med ett eget erkännande, hon har varit på andra sidan!

– Jag gjorde så med en person. Kanske förra året, och det var typ två år efter att det hade hänt. Men jag kände att... Vi hade typ dejtat och sedan så träffade jag någon och vi blev tillsammans. Och då vart det som att jag gjorde det som andra gjort mot mig. Jag gav inte riktigt ett avslut, avslöjar Peg i podcaten.

Annons

Peg berättar vidare att för henne hade deras relation inte varat tillräckligt länge, eller varit tillräckligt seriös för att hon ska behöva höra av sig till honom för att berätta att hon gått vidare. Men så kände inte killen i fråga.

Exets starka reaktion – Peg Parnevik ber om ursäkt: ”Kunde du inte...”

– Jag tänkte så här att... Det var så lättsamt och det var så oskyldigt att ”vadå, ska jag behöva ringa upp dig?” för vi har träffats några gånger. Men så såg han det på Instagram att helt plötsligt ploppade det upp bilder på mig och min nya kille. Och då blev han lite upprörd, säger Peg i podden och fortsätter:

– Nu är det ju skitsamma och vi är vänner, allt är bra. Men just då minns jag att han var så här ”vafan, kunde du inte gett mig en heads up”.

Vid tillfället svarade inte Peg så mycket vad hon kan dra sig till minnes, men när en bild på honom plötsligt dök upp i flödet fick hon en klump i magen. Hon bestämde sig för att be om ursäkt till honom.

– Det kändes inte bra för mig, att jag var den personen mot någon annan. Att jag var lite så här ”shitty”.

FOTO: TV4, Instagram

Annons