LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Peg och Penny Parneviks beslut – därför stoppas Pillowtalk

04 jun, 2020 
Peg och Penny
Systrarna Peg och Penny Parnevik har under flera års tid drivit podcasten Pillowtalk.
Vecka efter vecka har avsnitt släppts men nu stoppas podden – det avslöjar Peg själv på Instagram.
Annons
Peg och Penny Parneviks plötsliga beslut – därför stoppas podcastenBrand logo
Peg och Penny Parneviks plötsliga beslut – därför stoppas podcasten

Under flera säsonger kunde vi följa Jesper Parnevik, 55, Mia Parnevik, 52, Peg Parnevik, 24, Penny Parnevik, 23, Philippa Parnevik, 21, och Phoenix Parnevik, 19 i deras egna reality-serie Familjen Parnevik. Men efter att serien lades ner har fansen kunnat fortsätta ta del av den stora familjens liv genom deras sociala medier. Hela familjen är nämligen aktiva användare av Instagram och dessutom har Peg och Penny den populära podcasten Pillowtalk tillsammans.

Pegs oro inför sprickan med Penny

Vecka efter vecka delar systrar med sig om uppdateringar från sina liv, upplyser om viktiga ämnen och tipsar sina lyssnar om olika saker. Men inför att Penny skulle bli mamma förra sommaren oroades Peg lite inför hur deras relation skulle påverkas. Det var när Peg gästade TV4:s Efter fem som hon berättad om de dubbla känslorna hon hade när Penny väntade barn tillsammans med pojkvännen Douglas Murray. 

Annons

– Det var lite kaos där, det kändes som jag skulle förlora min syster lite, förklarade Peg i programmet.

När Peg väl hade fått smälta chocken och sätta sig in i rollen som moster, kunde hon inget annat än att älska det. Och relationen med Penny kom att bli ännu bättre.

– Vi är så … Om det går att vara ännu närmare än vad vi var innan. Jag facetimar henne hela tiden och vi försöker ses hela tiden och snackar. Vi har blivit så ännu tajtare, säger Peg Parnevik.

Plötsliga beslutet för podcasten

Även om Penny nu har ett hektiskt liv som småbarnsförälder och nyligen dessutom medverkade i Let’s dance, samt att Peg helhjärtat satsar på sin framgångsrika musikkarriär så har systrarna fortsatt med sin podcast. Men under torsdagen kom plötsligen inget avsnitt och det visar sig finnas en viss anledning till det.

Det handlar inte om oss just nu. Vi har alltid fått ta plats och få våra röster hörda bara för att vi existerar, så istället för att släppa avsnitt lämnar vi hellre plats för andra röster just nu. Det är det MINSTA vi kan göra.
Det är på OSS att skapa förändring och vi hoppas att ni som stöttar oss förstår att det är lika med att stötta Black Lives Matter och vara aktivt anti-racistiska. Vi hörs nästa vecka”, skriver Peg på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Patrik Österberg/TT

Annons