Peg efter pojkvännens möte med familjen: "Så awkward!"

Peg efter pojkvännens möte med familjen: "Så awkward!"

Parneviks dotter tar med pojkvännen Filip hem till familjen över Thanksgiving. Det blir pinsamt då kända gästen Eva Röse frågar om de är kära.

Peg Parnevik, 21, och Filip Kaspersen Lamprecht, 19, är familjevänner sedan länge och i höstas blommade kärleken upp mellan kändisbarnen.

För tre veckor sedan kunde Hänt avslöja att de redan letar lägenhet tillsammans i Stockholm och i podden “Pillowtalk med Peg och Penny” berättade Peg kort därefter om sina starka känslor för pojkvännen:

– Det här är första gången som jag känner WOW. Jag är rädd och nervös över att han ska göra slut med mig för jag vet inte vad jag skulle göra då.

Hon förklarade:

– Jag vet att jag inte vill vara med någon annan. Jag vet att han älskar mig också men jag tror att jag känner mycket mer. Jag känner bara att jag är så lycklig.

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-22-23

Peg är nykär i Filip och blir lätt generad.

Men i “Parneviks” som sänds i TV3 ikväll får vi se hur det såg ut då Peg tog med Filip hem till familjen över Thanksgiving i slutet av november då förhållandet fortfarande var väldigt nytt.

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-22-35

Filip blir presenterad för övriga gäster.

Det uppstår genast en situation Peg tycker är riktigt pinsam. När hon presenterar Filip frågar nämligen en av de andra gästerna, skådisen Eva Röse, 43, om Filip är kär i någon av Parnevik-döttrarna.

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-23-22

Peg Parnevik tycker det är skämmigt att Eva Röse frågar om hennes och Filips kärlek.

Peg ser ut som att hon håller på att sjunka genom jorden. Hon förklarar senare för sina syskon:

– Jag tycker det var awkward. Jag hade precis träffat henne och hon bara; “Är det nån som är kär i det här huset?”. Jag tycker inte om när sånt händer för jag blir alltid röd.

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik om Jespers tvång: ”Det är riktigt fittigt”

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-26-37

Snart kan paret ändå inte låta bli att visa upp sin kärlek framför kamerorna.

Trots att hon blir rejält generad visar Peg och Filip senare i programmet upp sin kärlek framför kamerorna. Då Peg får reda på att hon blivit nominerad till “Årets nykomling” på P3 Guldgalan i Göteborg och berättar det för pojkvännen kramar han om henne.

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-27-00

Filip pussar Peg på örat…

skarmavbild-2017-02-20-kl-11-28-06

… och säger: “– Åh vad coolt!”

LÄS OCKSÅ: Parneviks tårar efter tuffa uppbrottet från pojkvännen

Foto: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN