Paow visar upp förändringen efter nya skönhetsoperationen

Paulina Paow Danielsson operation

Paulina ”Paow” Danielsson befinner sig just nu i Turkiet där hon plastikopererat näsan.
Nu visar tv-profilen upp resultatet.
”Gör så fruktansvärt ont”, skriver Paulina på sin blogg.
Slå på ljud

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 26, är en riktig dokusåpa-veteran. Genom åren har hon medverkat i Paradise hotel, Ex on the beach och dessutom realityserier som Trolljägarna och Lyxfällan.

Just nu är Paow återigen aktuell som en av deltagarna i Paradise hotel. I vårens säsong ses hon återvända till hotellet i Mexico tillsammans med de forna deltagarna Robin ”Mos” Andersson, 28, Anna Pankova, 23, och Kristian Täljeblad, 29. Men denna gång återvänder veteranerna i rollen som coacher åt varsitt team på tre deltagare.

Under pressträffen inför vårens säsong av Paradise hotel avslöjade dessutom Paow till Hänt att hon har en pågående flört med en av årets deltagare.

– Jag dejtar inte. Men jag träffar han Mattias lite. Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ. Mysigt, berättade Paow till Hänt och syftade på deltagaren Mattias Helén, 19.

Paows skönhetsoperation

Deltagarna från årets säsong av Paradise hotel är sedan flera månader åter tillbaka i Sverige, då programmet spelas in i förväg. Men Paulina ”Paow” Danielsson har redan hunnit åka iväg igen, nämligen till Turkiet där hon precis genomgått en skönhetsoperation.

”I tisdags så hoppade jag på flyget mot Izmir som ligger i Turkiet för att operera min näsa. Det är något jag velat göra länge så inga pekpinnar tack”, skriver Paow på sin blogg.

Vidare skriver Paow att operation gått bra – men att hon lider av fruktansvärd smärta nu efteråt.

”Jag fick sova kvar en natt på sjukhuset, och med facit i hand kan jag säga att den här natten kommer att bli ännu värre. För det gör så fruktansvärt ont, det svider, kliar, rinner och stramar i hela ansiktet och svullnaden blir bara värre och värre.”

Visar upp resultatet

I ett nytt inlägg visar Paulina ”Paow” Danielsson nu upp resultatet från sin näsoperation. Till före- och efterbilderna skriver tv-profilen att hon är nöjd, men att hon i nuläget fortfarande är väldigt svullen.

”Direkt efter operationen (alltså innan jag hann svullna upp som en ballong) så tog doktorn bilder på min näsa. Och jag är verkligen SÅ nöjd. Dock så är jag fortfarande väldigt svullen på efterbilderna men här kan man se ”resultatet” även om det kommer att bli ÄNNU snyggare sen”, skriver Paow på bloggen och fortsätter:

”Kommer självklart ge er mer bilder när jag är läkt. Och inte läkt!”

Här visar Paulina resultatet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

SENASTE NYTT!