Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina Danielsson om intima mötet med One direction-stjärnan

02 sep, 2019 
Paulina Paow Danielsson om hånglet med One Direction-medlemmen
Paulina ”Paow” Danielsson har kopplats ihop med en rad kända ansikten genom åren. I en frågestund på Instagram berättar hon nu om det intima mötet med världsstjärnan.
Annons
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise HotelBrand logo
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise Hotel

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, har varit i rampljuset länge. Redan 2009 drev hon en av Sveriges största bloggar, och förutom en karriär som influencer har hon även gjort sig känd som tv-profil efter att hon medverkat i en rad olika dokusåpor. Första gången tittarna kunde se henne i tv-rutan var när hon medverkade i Paradise hotel som 19-åring. Efter det har hon synts i allt från Ex on the Beach till Lyxfällan.

Och med ett kändisskap kommer mycket, man får vara med om en hel del. Bland annat får man hänga med en med andra kändisar på kändistäta event och andra liknande tillställningar. Hon har under årens gång parats ihop med flera kända ansikten – bland annat Lance Hedman, 19.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lance och Paulina var ett par i några månader, men efter en turbulent tid där paret gjorde slut och blev ihop om vart annat fick relationen ett definitivt slut i mars 2018.

Annons

”Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort”, förklarade Paulina i ett blogginlägg då.

I en frågestund på sin Instagram story har hon tidigare svarat på om hon bara dejtar ”profiler”, och på frågan svarade hon då:

Egentligen JA. För att det blir enklare att förstå sig på varandra.

Hånglet med världsstjärnan

I en ny frågestund svarar hon på olika rykten som florerar runt om henne. I ett av ryktena kopplas hon ihop med en stor världsstjärna – en av killarna som tidigare utgjorde pojkbandet One Direction.

Du har legat med någon i One Direction”, hävdar en av hennes följare. Paulina svarar då:

Endast hånglat med han blonda”.

Medlemmarna i One Direction.
Medlemmarna i One Direction.

FOTO: TT

Annons