Paulina "Paow" Danielsson och Måns Zelmerlöw relation idag

För ett par år sedan gick Paulina "Paow" Danielsson ut och berättade om sin heta sexnatt med Måns Zelmerlöw.
Nu avslöjar bloggerskan hur deras relation ser ut idag.
– Vi skulle nog ligga igen, erkänner hon.

Paradise Hotel-profilen och bloggaren Paulina “Paow” Danielsson, 26, har sedan dag ett varit otroligt transparent med vad som händer i hennes liv. På hennes sociala medier har vi fått följa med på ett och annat äventyr och fått reda på smaskiga detaljer om allt ifrån vem hon bråkar med till vem hon ligger med. På hennes ligglista finns det flera välkända namn, däribland Gucci gang-rapparen Lil Pump, 19, som hon låg med efter att han uppträtt på festivalen Smash i Stockholm sommaren 2018.

I podcasten Det är inte hybris om det är sant berättar hon sin natt med Lil Pump.

– Det var kanske inte det bästa sex jag haft, eller min bästa prestation för jag var ganska full, säger hon i podcasten.

Men ett annat namn som också finns med på listan är ingen mindre än sångaren Måns Zelmerlöw, 34. Deras heta natt tillsammans kom som en bomb i svenska kändisvärlden, men hur ser deras relation ut idag?

Deras heta natt tillsammans

Här kommer en liten recap.

Allt började på efterfesten till den stora tv-galan Kristallen för fem år sedan. Paows vänner hade precis dragit därifrån, när Eurovision-vinnaren plötsligt kommer fram till henne och berättar att han har sett henne på Paradise Hotel. Efter att ha bett Paow om hennes nummer smsar han sedan henne och frågar om hon vill följa med till hans lägenhet på Kungsholmen. Då Paow är i ett förhållande under den tiden leker hon till en början svår, men ändrar sig ganska snart efter en närmre eftertanke och tar tillfället i akt och åker hem till stjärnan.

Men någon övernattning blev det inte för bloggaren och sångaren då Paow efter ett tag fick dåligt samvete och valde att åka hem.

Deras relation idag

När Hänt ringer upp henne och frågar hur deras relation ser ut idag svarar hon att de inte har sett varandra sen de låg, men att hon tror att han skulle hälsa på henne om de sågs. Däremot avslöjar hon att Måns inte riktigt var nöjd med bara en träff.

– Han skrev ju till mig veckan efter och frågade om jag ville ses. Men det var ju liksom halv två på natten, säger hon.

Men erbjudandet lockade inte bloggerskan tillräckligt mycket, som istället fortsätta festa vidare med sina Paradise Hotel-kollegor. Men på frågan om hon tror att de skulle ligga igen om båda var singlar är hon rätt så övertygad.

– Om vi skulle träffa varandra igen, det tror jag.

 

SENASTE NYTT!