Paulina Paow Danielsson lämnar Sverige – efter uppbrottet

Paulina och Mattias

I slutet av juli sedan meddelade Paradise hotel-profilerna Paulina Danielsson och Mattias Helén att de gjort slut. Nu lämnar hon Sverige – och åker till Rhodos.

Realityprofilerna Paulina “Paow” Danielsson, 27, och Mattias Helén, 20, fann varandra under inspelningarna av Paradise hotel. Redan under pressträffen inför programmet avslöjade Paow att de träffades, men att hon inte kunde gå så långt som att säga att de var tillsammans.

Men i maj 2020 avslöjade profilerna att de hyste starka känslor för varandra och var mer än bara vänner.

Sommaren började bra för Paulina och Mattias, men i slutet av juli meddelade de plötsligt att kärlekssagan fått ett abrupt slut och att de gått skilda vägar. I en intervju med Hänt berättade Mattias Helén för första gången om uppbrottet och varför de gjort slut.

– Det var mitt fel. Jag är inte bra på att ha ett förhållande.

Samtidigt var han tydlig med att poängtera att han fortfarande hade känslor för Paow och tycker att hon är en väldigt fin person. Men samtidigt satte deras olika intressen käppar i hjulet för att relationen skulle fungera smärtfritt.

Därför gjorde Paow och Mattias slut

Under sin tid tillsammans har paret ofta fått frågan om åldersskillnaden mellan dem, Paulina är sju år äldre än Mattias. De har hela tiden försvarat det med att det inte är några problem, men efter uppbrottet erkänner Mattias att det hans egen unga ålder hade ett finger med i spelet.

– Jag är lite för ung för att skaffa förhållande tycker jag nu, så det får dröja lite. Det är rätt skönt att vara själv nu, berättade han för Hänt.

Paulina “Paow” Danielsson har varit öppen med att uppbrottet tagit hårt på henne, i sociala medier har hon dessutom delat med sig av att det känns som att livet står på paus och att hon kämpar.

Men nu verkar det onekligen som att hon lyckats hitta play-knappen till sitt liv igen, för nu chockar hon med att avslöja att hon tagit ett stort beslut: Paow ska redan på torsdag lämna Sverige!

På sin Instagram storie avslöjar hon att packar resväskorna och ger sig av till flygplatsen.

”Gissa vem som åker till Grekland klockan 07.15 på torsdag”, säger hon.

Paow avslöjar att hon kommer att till Rhodos och vistas på en välkänd svensk bar.

– Nu kanske ni tänker att jag är för gammal, men man är inte för gammal för att ha kul och jag älskar att ha kul och jag blir inte där så länge.

Till Hänt bekräftar Paulina i ett meddelande att hon ska resa, men det är inte för all framtid.

”Jag ska bara på semester. Kände för att åka iväg lite efter allt”.

FOTO: TT