Paulina Danielssons ord om relationen med Lance Hedman

Relationen mellan proffsboxaren Lance Hedman Graaf och realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson var minst sagt stormig.
Men hur är den egentligen i dag – två år efter att paret gjort slut?Hänt reder ut!

Det var två år sedan Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 20, och Paulina Danielsson, 27, valde att gå skilda vägar. Efter ett stormigt förhållande valde paret att bryta relationen och separera.

– Det är så jäkla skönt. Jag är hellre lycklig singel än olycklig och tillsammans med någon, sa Paulina i en intervju då.

Men det var ingen enkel match att komma över kärleken till Lance. I en intervju med Hänt berättar Paulina om tiden efter uppbrottet:

– Det tog ett tag att komma över honom. Men det är lång tid sen, det är ju över två år sedan vi gjorde slut.

Paows avslöjande om relationen med Mattias Helén

Både Paulina och Lance har i dag hittat kärleken i nya partners. Det var i våras som det offentliggjordes att Paulina dejtade Paradise Hotel-deltagaren Mattias Helén, 19, efter att hon ställt upp som coach till de lag som fanns med i uppställningen av årets säsong. Men tidigare har paret inte velat sätta någon stämpel för sitt umgänge.

Nu kan dock Paulina bekräfta att de båda är ett par.

– När vi började dejta sa vi båda att vi inte skulle ha något förhållande. Men sen blev man ju kär. Det är så skönt att inte ha ett förhållande som man behöver visa upp hela tiden, vi har den tryggheten i varandra, avslöjar hon för Hänt.

“Tänker inte på honom”

Lance Hedman kom även han med ett nytt kärleksbesked under våren då han i ett Instagram-inlägg avslöjade att han friat till flickvännen Emilia Lantz, 29.

“Hon sa JA”, skrev han då till en bild på dem båda med ringarna på.

Nyheten kom bara ett par månader efter att Lance gjort officiellt att han dejtade modellen. När Hänt frågar Paulina hur hon reagerade på nyheten menar hon att hon är glad för ex-pojkvännens skull.

– Det är väl kul för honom. Jag tänker ju inte på honom på det sättet alls. Hade det varit direkt efter så kanske jag hade jag reagerat annorlunda, säger hon och berättar att ex-paret inte har någon relation med varandra.

– Jag har inte sett honom på över två år. Vi sa hej till varandra på Rockbjörnen och sa hej men vi har inte någon relation med varandra alls.

“Lance är en väldigt intensiv person”

Men trots att Paulina är lycklig för Lance skull menar hon att han är en “väldigt intensiv person” och har därför svårt att veta om förlovningen med Emilia är seriös eller inte.

– Lance är ju väldigt intensiv som person. Han sa att han älskade mig efter en vecka liksom men sen vet jag inte hur det är nu, säger hon till Hänt.

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt