TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina Danielssons nya erkännande om ekonomiska förlusten

03 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Paulina Danielsson
Paulina ”Paow” Danielsson är tillbaka efter en tuff sommar.
Nu berättar tv-profilen ärligt om sin ekonomiska förlust.
– Nu har jag verkligen inte lika mycket pengar, skriver hon.
Annons
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise HotelBrand logo
Paow i storbråk under parceremonin i Paradise Hotel

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, är en omtalad tv-profil. I över tio år har hon bloggat och hon har deltagit i program som Paradise hotel, Lyxfällan, Hemliga beundrare, Ex on the beach och Temptation island.

Den senaste tiden har varit tuff för Paow och i somras tog hon en paus från bloggandet. När hon nyligen började skriva igen berättade hon om den tuffa tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den här sommaren har vart den värsta i mitt liv. Känt mig okreativ, lagt fokus på fel saker bråkat med min familj. Min pappa väljer och har alltid valt sin familj och sin flickvän framför mig. Vilket har blivit mer påtagligt då jag verkligen skulle behöva honom nu. När allting äntligen började kännas bättre så dör Maddiken (bloggerskan katt reds. anm.) hastigt, vilket är den värsta smärtan jag upplevt i hela mitt liv”, skrev hon i ett inlägg.

Då bloggen är hennes främsta inkomstkälla har hon även fått sig en ekonomisk smäll i och med pausen.

Annons

”Problem med min ekonomi pga av ångest som gjort att jag inte kunnat sköta mitt jobb som är min enda inkomstkälla”, skriver Paow.

Paulina Danielssons ord om ekonomin

Nu verkar det som att bloggerskan äntligen är på banan igen. Bloggen är igång och nyss köpte hon sig en lägenhet i Stockholm.

Jösses vad dyrt det är att bo i stan. Kommer ihåg när jag var 18 år och fick ett lånelöfte på 5 miljoner med pappa i borgen.” berättar hon.

Då förstod hon inte hur bra hon hade det, men nu när hon inser det blir hon arg på sig själv skriver hon.

”För nu har jag verkligen inte lika mycket pengar, bra relation med min pappa eller får knappt ett lånelöfte på 2 miljoner. MEN jag uppskattar allt jag har. Jag har förstått att inget kommer gratis.”

Avslöjandet om nya lägenheten

Lägenheten som hon nu har köpt är en mindre etta i behov av renovering. Förr vart det viktigt för henne att ha pengar och att bo stort, men idag är hon nöjd med det hon har och har lärt sig att uppskatta det lilla.

”Jag tycker inte längre att det är pinsamt att inte ha asmycket pengar. Förut så tyckte jag det, kallade folk fattiga osv. När man fått reda på att det är så många människor som tar lån för att ibland kunna resa osv. OCH DET ÄR INTE FEL. Typ alla gör det.” avslutar Paow.

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons