TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Paulina Danielssons första ord om uppbrottet från Mattias

26 jul, 2020 
Paow och Mattias
I lördags avslöjade Mattias Helén att han och Paulina “Paow” Danielsson har gjort slut.
Nu kommenterar Paradise hotel-profilen uppbrottet för första gången.
– Det gör ont, skriver hon.
Annons
Paradise hotel 2020Brand logo
Paradise hotel 2020

Både Paulina “Paow” Danielsson, 26, och Mattias Helén, 20, syntes i den senaste säsongen av Paradise hotel. Paulina var, till skillnad från Mattias, inte med som deltagare utan agerade coach till ett gäng som hon själv hade handplockat till programmet. Paulina har dock medverkat i flera säsonger av dokusåpan tidigare.

För Mattias var det här första gången han ställde upp i Paradise hotel. Han lyckades dock bara hålla sig kvar ett par veckor innan det blev hans tur att lämna lyxhotellet i Mexiko.

När både Paow och Mattias var tillbaka hemma i Sverige började de umgås allt mer och snart inledde de en romans. På pressträffen inför säsongspremiären av Paradise hotel 2020 avslöjade Paulina Danielsson att hon och Mattias hade börjat dejta.

– Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ, sa hon till Hänt då.

Mattias och Paulinas kärlekslycka

Det som började som en oseriös relation övergick snart till ett förhållande och i sociala medier har följarna fått se Mattias och Paulina umgås mer eller mindre konstant de senaste månaderna. Paow har dock valt hålla större delen av relationen privat.

Annons

– Det är så skönt att ha ett förhållande som man känner att man inte behöver visa upp hela tiden, utan det är mellan oss, berättade hon för Hänt nyligen.

Något som dock har varit ett problem för Mattias och Paulina är åldersskillnaden. På Instagram story har dokusåpaprofilen förklarat att det märks en del när de bråkar.

”Jag vill ta det, prata om det och släppa det medan han är lite mer komplicerad och pratar helst inte alls om det och låtsas som ingenting tills det försvinner”, skrev hon då.

Paulina Danielsson om uppbrottet

Trots att relationen inte var helt felfri verkar det som att Mattias och Paow har haft ett väldigt stabilt och tryggt förhållande. För ett par dagar sedan började fansen dock ana oråd efter att Paradise hotel-profilerna avföljt varandra på Instagram.

I ett meddelande till Hänt avslöjade Mattias Helén under lördagen att han och Paulina Danielsson har gått skilda vägar.

”Jag och Paow är inte ihop längre”, skrev han då.

Nu har även Paow valt att kommentera den avslutade kärleksrelationen.

 ”Jag och Mattias har gjort slut ja. Vi är inte osams eller nåt. Det här är jättejobbigt och gör väldigt ont. Så uppskattar om ni skulle sluta fråga. Det gör ont som det är. Tack”, skriver Paulina Danielsson på Instagram story.

Annons