hänt exklusivt

Paulina Danielssons nya skönhetsingrepp – avslöjar enorma summan

Paulina Danielsson.

Paulina Danielsson har gjort ett nytt skönhetsingrepp.
Nu berättar hon om den stora summan hon fick betala för operationen.
– Det dyraste jag köpt någonsin, säger Paulina till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw
0:46

Efter reklamen: Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw

(0:46)

Slå på ljud

Paulina Danielsson, 29, även känd som ”Paow”, startade sin karriär som bloggare under sina tidiga tonår. Sedan dess har hon har hon blivit en av Sveriges största realitystjärnor, efter att ha medverkat i program som Paradise hotel, Temptetion island och Ex on the beach.

Paulina Danielssons avslöjar enorma summan – efter skönhetsingreppet

Mycket har förändrats sedan Paulina gjorde sin tv-debut i Paradise hotel. Inte minst hennes utseende. Hon har bland annat en rad olika tatueringar och har dessutom gjort en del skönhetsingrepp, som hon har berättat om vid flera tillfällen på sina sociala medier.

Hon har bland annat gjort en näsoperation och en fettsugning.

Jag har gjort en hel näsoperation, alltså en öppen där de gjort både tippen septum och så gjorde jag en fettsugning. Eller ja jag tightade till huden efter min förra fettsugning. Och så gjorde jag en till grej som jag kommer att vänta med att gå ut med.” har Paulina tidigare berättat för Hänt.

Men Paulinas dyraste skönhetsingrepp är en operation på rumpan, det avslöjar hon i en intervju med Hänt, efter frågan om det dyraste hon har köpt.

– Rumpan har jag ju köpt, den kostade 80 000, så det är väl det dyraste jag har köpt någonsin!

Pojkvännens avslöjande om Paulina Danielssons operationer

Paulina bekräftade nyligen att hon har hittat kärleken på nytt, i norska reality-profilen Cristian Brennhovd. Precis som flickvännen har han ställt upp i tv-serien Ex on the beach, i Norge och medverkade även i 71 grader nord kjendis 2022.

Nyligen gästade det nya paret Youtube-programmet Kontoret. Då avslöjade Paulina att rumpoperationen, inte är den mest intima kroppsdelen hon har gjort ett ingrepp på – något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

– Jag har ju opererat min fiffi. Så jag har en barbiefitta. Därför hade jag inte legat på flera månader då man inte får. Så när jag låg med Christian kan man verkligen säga att.... det var bra haha, säger hon.

Hon avslöjade även att hon tvingades avstå från sex i några månader efter ingreppet, men att det förbättrade hennes sexliv.

FOTO: Jennifer Iversen

FRÅN FÖRSTASIDAN