Paulina Danielsson och PH-Tobias Häggströms relationsbesked

Paulina "Paow" Danielsson och den tidigare pojkvännen Mattias Helén har gått skilda vägar.
Sedan dess har hon setts hänga en hel del med Paradise Hotel-profilen Tobias "Toby" Häggström.
Nu avslöjar hon deras relationsstatus.

Paulina Danielsson, 26, och Tobias Häggström, 20,  träffades i Mexiko under inspelningen av förra säsongens Paradise Hotel. Tobias var en av deltagarna, tillsammans med Paulinas ex Mattias Helén, 20, medan Paulina var där som en erfaren mentor. Sedan dess har de hängt ihop och har flitigt uppdaterat sina sociala medier med bilder och videos på varandra. Nu berättar bloggerskan vad de har för relation.

Paulina och Mattias förhållande

Det har gått tre veckor sedan både Paulina och Mattias genom ett meddelande på Instagram bekräftade för Hänt att de gått skilda vägar efter flera månader tillsammans. Precis som Paulina och Tobias träffades det tidigare paret under inspelningen av reality-programmet och började dejta efter att ha stött på varandra hemma i Sverige igen. Trots att planen aldrig var att bli ett par kunde de efter ett intensivt dejtande inte vara utan varandra, och blev därför exklusiva i slutet av våren. Men kärleken varade inte särskilt länge, och i mitten av juli hade det tagit slut.

När Hänt pratade med Mattias berättade han att han fortfarande bryr sig om henne och tycker att hon är en fin person, men att det av olika anledningar inte fungerade. Enligt honom var en stor anledning till uppbrottet den stora ålderskillnaden, då han är sju år yngre än Paulina, och deras olika intressen. Paulina har däremot inte gått ut med varför hon ansåg att det inte höll.

Paulina och Tobias relation

Ganska snart efter att det tidigare paret gjort slut satte sig bloggerskan på ett flyg till partyön Rhodos. Där har hon setts festa och hänga med en hel del vänner, så som den gamla Paradise Hotel-deltagaren Ludvig Schenström. Men någon annan hon har hängt mycket med är Tobias. Duon har lagt upp flertal bilder på varandra och även en video där han pussar Paulina på pannan, men i ett inlägg på Instagram klargör hon nu deras relationsstatus.

“Bästis”, skriver hon under en bild på dem.

“Beeeeestaveeeen”, kommenterar Tobias.

De tidigare Paradise Hotel-profilerna är alltså bara väldigt goda vänner. Mattias och Tobias blev också väldigt nära i huset i Mexiko, men hänger dessvärre inte lika mycket nu för tiden. I en intervju med Hänt berättar Mattias om relationen till de tidigare vännerna och kollegorna:

–  Man säger ju alltid att “nu ska vi hålla kontakten och träffas efter”, så blir det typ en vecka eller månad typ sen blir det ju så att alla bor så långt ifrån varandra.

Angående relationen till Tobias och Marcus “Mcuze” Johansson säger han:

– Ibland kan man skriva lite liksom men det är inget mer.