TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paul Sundviks vändning efter lyckan med Isabella Löwengrip

09 jul, 2020 
Isabella Löwengrip Paul Sundvik
Kärleken sprudlar mellan Isabella Löwengrip och nya pojkvännen Paul Sundvik.
Strax innan paret offentliggjorde sin relation gjorde Paul en stor förändring i sitt liv – vilket Isabella varit med och påverkat.
Nu berättar han för Hänt om det plötsliga beslutet.
Annons
Allt om Isabella LöwengripBrand logo
Allt om Isabella Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, gick under förra veckan ut med att hon funnit kärleken på nytt. Det visade sig vara fotografen Paul Sundvik som fångat hennes hjärta och paret delar nu med sig av sin kärlek i offentligheten. För tillfället är de ute och reser i Sverige, något som Isabella flitigt uppdaterar om.

Stora kärlekslyckan med Paul

Till en början var relationen väldigt hemlig. Isabella hintade om att hon hade träffat någon men i flera veckors tid förblev han anonym. I ett blogginlägg skrev till slut Isabella att det fanns en ny person i hennes liv och ett tag senare avslöjade hon att den mystiske mannen är just Paul.

Paret träffades genom Isabellas vän Pingis Hadenius, 42, som arrangerade en blind dejt. Men det var inte bara Isabella och Paul som befann sig på dejten, även Pingis själv var med. Redan från första mötet med Paul förstod Isabella att han var mannen i hennes liv.

Annons

Efter att relationen offentliggjorts berättade Isabella i en intervju med Hänt om den stora lyckan. En av de saker som Isabella föll för är att hon och Paul har samma inställning till livet.

”Det är en svår situation”

Det finns dock en stor skillnad mellan Paul och Isabellas livsstilar. Isabella har levt ett liv i rampljuset sedan hon var väldigt ung. Hennes följare har alltid kunnat läsa om hennes vardag på bloggen och intresset för hennes privatliv är stort. Paul däremot, är inte van vid att synas i offentligheten.

– Det är en svår situation. Men han är otroligt stabil som person och förstod ju att om man var tillsammans med mig så går det liksom inte att undvika det här, har Isabella tidigare sagt till Hänt.

Pauls stora Instagram-förändring

Även om Paul inte har samma följarskara som sin flickvän så har han sociala medier. Vad som går att se är att Paul har gjort en stor förändring i sitt sociala medier-beteende sedan han och Isabella blev tillsammans.

Annons

Det är nämligen så att Paul inte hade uppdaterat sitt Instagram-konto på över ett år, när han plötsligt publicerade tjugosex bilder inom loppet av ett par dagar. Detta strax innan att förhållandet med Isabella offentliggjordes.

Anledningen till Pauls nya Instagram-vanor visar sig faktiskt bland annat bero på kärleken.

”Dels har min systerdotter legat på mig att jag borde uppdatera bättre och när jag träffade Isabella så har hon drivit på att jag borde visa vad jag gör. Nu är det en kanal som är väldigt rolig använda”, skriver Paul Sundvik i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Sven Lindwall/TT/Instagram

Annons