Paul Sundvik om framtidsplanerna med Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip visar upp nya kärleken Paul

Det var bara några dagar sedan som Isabella Löwengrip avslöjade att hon funnit kärleken i Paul Sundvik.
Nu avslöjar Paul ett nytt beslut för parets framtid.

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip avslöjade tidigare i veckan sin nya relation med konstnären och fotografen Paul Sundvik. De båda har tydligen träffats i flera månader och nyligen valde Paul Sundvik att avslöja ett nytt gemensamt beslut.

Paul har tidigare berättat för Hänt om hur paret träffades genom en blind date under en båttur i Stockholms skärgård. Direkt charmades han av hur jordnära och ödmjuk Isabella är.

“Jag hade väntat mig en självupptagen tjej med selfiesticken framme 24/7. I stället är det jag som får tjata om att få ta bilder på henne. Hon har en sådan härligt positiv energi och skön humor”, skriver han i ett mail till Aftonbladet.

Träffades genom en blind date

Paul föll för Isabella direkt och hon för honom.

– Det var en blind date. Jag skulle bli upphämtad på kungliga motorbåtsklubben. Och sedan hämtade han mig och det var kärlek vid första ögonkastet, sa modebloggerskan till Aftonbladet.

Paul Sundvik är till skillnad från Isabella Löwengrup inte alls van vid rampljuset – något som inte hindrat paret att vara transparenta om sitt förhållande.

– Det är en svår situation. Men han är otroligt stabil som person och förstod ju att om man var tillsammans med mig så går det liksom inte att undvika det här, säger Isabella till Hänt och syftar till att hon gjorde deras relation offentlig på sin blogg.

Planerna för framtiden

Och Paul skräder inte orden när han beskriver Isabella och paret ger båda intrycket av att vara superkära:

– Hon har en sådan härligt positiv energi och skön humor. Intelligent, kreativ och beläst, vad mer kan man önska? Hur de ska umgås i sommar verkar vara fartfyllda äventyr då Paul Sundvik beskriver både sig själv och Isabella som “adrenalinjunkies”.

Men dessa äventyr kommer hålla sig inom landets gränser berättar han i intervjun med Aftonbladet.

”Vi som många andra tillbringar sommaren i Sverige, jag reste ofta utomlands tidigare, men sommaren i Skandinavien är något speciellt för mig.” skriver han till Aftonbladet.

SENASTE NYTT!