TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paul Feig älskar Björn Gustafsson: "Han har en fantastisk komisk tajming"

08 aug, 2016 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Björn Gustafsson är guldgossen som tagit Sverige med storm. Nu satsar han på en karriär i USA.
Annons

Björn Gustafsson, 30, har gått från att vara pausunderhållning i Melodifestivalen till att spela i Hollywoodfilmer. Sedan en tid bor Björn i Los Angeles och går på auditions och kurser i väntan på genombrottet. Och han har en inflytelserik person bakom sig. Paul Fieg, 53, just nu aktuell med filmen “Ghostbusters”, älskar Björn Gustafsson.

– Björn är en utmärkt skådespelare och har en fantastisk komisk tajming. Jag vill gärna ha med honom i allt jag gör, säger han till TT.

Björn Gustafsson kan se fram emot fler roller i kommande Paul Feig-filmer.
Björn Gustafsson kan se fram emot fler roller i kommande Paul Feig-filmer.

Paul Feig har bland annat regisserat komedin “Bridesmaids” och “Spy där Björn har en liten, men väldigt rolig roll. Björn Gustafsson har också varit med i tre avsnitt av Pauls tv-serie “Other space”. Paul hade gärna sett att Björn skulle vara med i “Ghostbusters”, men efter strul med svenskens visum gick planerna om intet.

– Jag vet inte vad det var som blev fel, men det var omöjligt att lösa. Men var lugn, det kommer att bli fler roller för Björn, säger Paul.

I “Ghostbusters” spelar bland andra Melissa McCarthy, 45, Kristen Wiig, 42, och Leslie Jones, 48. Nu hoppas vi att det kommer en uppföljning till “Ghostbusters”, så Björn Gustafsson får chansen att vara med och jaga spöken.

Bild: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons