LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patrik Isakssons Fråga doktorn-diss mot exfrun Sofia Rågenklint

22 apr, 2023 
Simon Lundh
Patrik Isaksson, Sofia Rågenklint
Patrik Isaksson gästar Fredrik Ralstrands podcast Hitfabriken.
Där han skickar en känga till sin exfru Sofia Rågenklint.
– Nej, jag tittar inte, säger han i podden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Sandström om framtiden i NyhetsmorgonBrand logo
Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Patrik Isaksson, 50, har förgyllt den svenska låtskatten med låtar som till exempel hiten Du får göra som du vill från 1999. Han har även varit en del av Sveriges största svenska musiktävling Melodifestivalen vid tre tillfällen, där han ställde upp med låtarna Faller du såg faller jag 2006 och Under mitt tunna skinn 2008. 2016 gjorde han en comeback i tävlingen med veteranerna Uno Svenningsson, 63, och Tommy Nilsson, 63, med Håll mitt hjärta hårt.

Patrik Isaksson berättar om livet som nygift

Nyligen gästade Patrik podden Hitfabriken med journalisten Fredrik Ralstrand där de gick igenom hans musik och delar av artistens liv.

Sedan en tid tillbaka är Patrik nygift med Linda Hedlund, 44. Som snart också byter efternamn till Isaksson. För Aftonbladet berättade Patrik om bröllopet.

– Det känns skitkul och jättehäftigt och vi är så otroligt glada. Vi gifte ju oss i rådhuset och det gick väldigt fort. Innan var jag lite nervös och undrade vad vi skulle säga och vad hon som vigde oss skulle säga, hon var ju ingen präst. Men hon var jättebra, sa Patrik då.

Annons

Det var inte bara Patrik själv som var tillfreds med bröllopet utan det var ju även självklart hans fru som också pratade med Aftonbladet om hennes känslor i samband med bröllopet.

– Det känns verkligen helt fantastiskt nu och vi är så glada, sa Linda då.

Patrik Isaksson känga mot exfrun Sofia Rågenklint

Äktenskapet med Linda är Patriks andra äktenskap. Mellan 2001 och 2004 var han gift med Fråga Doktorn-profilen Sofia Rågenklint, 48. Som han också har två söner ihop med.

I podden kommer Patrik med en kommentar om exfrun och hennes program. Programledaren Fredrik Ralstrand frågar Patrik om han tittar på SVT:s Fråga doktorn.

– Nej jag tittar inte på Fråga doktorn, jag är inte så gammal, jag är bara 50, säger Patrik och skrattar och berättar att han i framtiden kanske kommer att titta på SVT programmet.

– Om några år kanske, när jag är 60, avslutar han med att säga.

FOTO: Cornelia Nordström/EXPRESSEN/TT/ Matilda Sandberg/SVT

Annons