LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patrik Isaksson avslöjar kärlekslyckan med Linda Hedlund

11 jun, 2020 
Patrik Isaksson
Patrik Isaksson blev plötsligt singel efter relationen med Caisa Franzén.
Nu visar han upp nya kärleken genom en intim bild på Instagram.
”Så är det”, skriver han till bilden.
Annons
Intervju med Nanne GrönvallBrand logo
Intervju med Nanne Grönvall

Patrik Isaksson, 47, slog igenom 1999 när han släppte låten Du får göra som du vill, som blev en dundersuccé. Under årens gång har Patriks kärleksliv varit ett hett ämne. Sommaren 2018 kom artisten hand i hand med sin dåvarande flickvän Caisa Franzén, 47, till Freestyle-sångaren Tommy Ekmans bröllop. Det rådde inget tvivel om att paret var nykära och lyckliga.

– Vi träffades för två månader när Selected Brands hade en grillfest i Göteborg. Då var Caisa där, men hon trodde först att jag var skoförsäljare, berättade Patrik för Hänt i samband med att relationen offentliggjordes.

Patrik Isaksson och ex-flickvännen Caisa
Patrik Isaksson och ex-flickvännen Caisa. Foto: Patrik Österberg/TT

”Relationer är svåra”

Men redan under hösten samma år visade det sig att Patrik och Caisa beslutat sig för att gå skilda vägar. Anledningen till det plötsliga uppbrottet höll paret för sig själva. Sedan dess har Patrik varit singel, åtminstone utåt sett. I en intervju med Expressen berättade han om kärlekslivet senast i vintras.

Annons

– Jag har haft tre förhållanden på tjugo år, men googlar man på mig är det första man ser ”Patrik skiljer sig”, ”Patrik separerar”. Som om jag var i nya relationer hela tiden, sa han då.

Innan relationen med Caisa var han gift med tv-profilen Sofia Rågenklint, 45. Tillsammans har Patrik och Sofia de två sönerna Tim, 15, och Alex, 13. Efter skilsmässan fann han kärleken i golfproffset Marlene Hedblom, 47. De var tillsammans i tre år och planerade att gifta sig innan förlovningen bröts.

Nya kärlekslyckan med Linda

I intervjun med tidningen förklarade Patrik att han trivdes bra som singel med även var öppen för att träffa någon framöver.

– Relationer är svåra. Ju mer jag åldras desto mer bekväm blir jag, men jag vet också mer och mer vad jag vill ha. Det svåra i en kärleksrelation är väl att jämka. Man vill inte vara knähund och inte heller sätta sätta sig på tvären för mycket.

Nu ser det ut som att Patrik Isaksson har funnit kärleken igen. Under torsdagskvällen delade han med sig av en bild på sig och en kvinna vid namn Linda Hedlund. På bilden tittar de kärleksfullt in i varandras ögon, håller hand och skriver: ”Så är det”. Även Linda har lagt upp samma bild med samma bildtext.

I kommentarsfältet strömmar det in gratulationer från både kända och okända namn.

Hänt har utan framgång sökt Linda Hedlund och Patrik Isaksson för en kommentar.

FOTO:Cornelia Nordström/TT/Instagram

Annons