LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patrick Ekwalls lyxhus sålt – nu tystas försäljningen ner: ”Känsligt”

17 jun, 2024 
Det är bara någon vecka sedan Patrick Ekwall la ut sin fina villa till försäljning.
Nu är huset sålt – men det finns en sak han inte får berätta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

I slutet av maj kunde Hänt rapportera att Patrick Ekwall, 58, säljer sin fantastiska villa i Bromma i Stockholm. Nu, bara två veckor senare, är huset sålt.

– Ja, huset är sålt, berättar Patrick glatt för Hänt.

Kan du berätta hur mycket det såldes för?

– Nej, för det är en överenskommelse mellan mig och köparen att vi inte vill offentliggöra priset. Så tyvärr kan jag inte berätta det, av det skälet. Men jag är nöjd, säger Patrick till Hänt.

Patrick Ekwalls hemliga överenskommelse med nya ägaren

Tyvärr kan Patrick alltså inte säga vad slutpriset landade på, men huset låg ute för nästan 18 miljoner kronor. Inte heller mäklaren Niklas Berntzon kan berätta vad den hemliga överenskommelsen betyder.

– Nej, ingen aning. Folk har sina tankar och idéer och det kan ju vara känsligt att prata pengar över huvud taget.

Annons

Är det vanligt att ha en sådan här överenskommelse?

– Ja... Ja men det är det ju. Men alltså mycket statistik finns ju att hämta hos Lantmäteriet om x antal månader iallafall. Men vi är ju i Sverige och då är det känsligt med pengar och det ska inte sticka i ögonen kors och tvärs, det är många miljoner, säger Niklas till Hänt och fortsätter:

– Jag kan inte uttala mig om priset över huvud taget. Men det var en väldigt härlig affär. Patrick var en väldigt rolig kund måste jag säga, och köparna som ska flytta dit är också väldigt gulliga. Så det blev en bra match.

Patrick Ekwalls hus är sålt: ”Bra känsla”

Huset är en riktig pärla och ligger i ett av Stockholms mest attraktiva områden. Så att det såldes såhär snabbt är ingen större chock.

– Det var en smidig process, men det är ju ett väldigt fint hus. Det ligger väldigt bra i Bromma, jag bor ju själv i Bromma, köparna bor också i Bromma. Så alla inblandade är ganska väl medvetna om att det här läget är ett av de bättre. Att det dessutom finns pool är ju verkligen något man uppskattar, säger Niklas Berntzon till Hänt och tillägger:

– Jag tror att både säljaren och köparen är nöjda i det här fallet. Det är en bra känsla i hela affären och det känns extra bra som mäklare också, när både säljare och köpare känner sig lika nöjda.

FOTO: Eklund Stockholm New york, SVT

Annons