Patrick Dempsey sparkad från "Grey's Anatomy" efter otroheten: "Uppenbart att han låg med henne"

Patrick Dempsey var skådespelaren som från början lockade tittarna till "Grey's anatomy". Nu har han skrivits ut ur serien för gott, allt på grund av ett otrohetsdrama som inte accepterades av seriens skapare.

Patrick Dempsey, 49, var “Grey’s anatomys” stora stjärna, men är nu utskriven från serien för gott. I och med rollkaraktären Derek Sheperds död kan Dempsey aldrig återvända till sjukhuset och nu spekuleras det i varför seriens största dragplåster har fått sparken.

Patrick Dempsey som doktor Derek Sheperd i "Grey's anatomy". Foto: Kanal 5

Patrick Dempsey som doktor Derek Sheperd i “Grey’s anatomy”. Foto: Kanal 5

– Patrick har haft en olämplig affär med en ung kvinna som jobbade på inspelningsplatsen, säger en källa till Us Weekly, och seriens skapare Shonda Rhimes accepterar inte sådant beteende.

– Shonda hade inget annat val än att sparka Patrick. Han började komma för sent och försenade inspelningen då han inte kom ihåg sina repliker, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

De senaste månaderna har varit rena mardrömmen för “Doktor McDreamy”. Bortsett från uppsägningen blev han tidigare i år lämnad av sin fru sedan 15 år, Jillian Fink, och nu påstår flera källor att skilsmässan beror på hans relation med den yngre kvinnan. Tydligen ska affären ha pågått sedan i augusti, då Patrick fortfarande var gift!

Patrick Dempsey och Jillian Fink var ett par i 14 år och fick tre barn ihop. Foto: All Over Press

Patrick Dempsey och Jillian Fink var ett par i 15 år och fick tre barn ihop. Foto: All Over Press

– Det var helt uppenbart att han låg med henne. Det blev väldigt känsligt och rörigt på inspelningsplatsen och en stor belastning för alla.

I och med skilsmässan och arbetslösheten är nu den tidigare så firade skådespelarens liv i spillror. När han spelat in sitt sista avsnitt av succéserien blev han inte ens avtackad.

– Det var väldigt tyst. Det var väldigt poetiskt. Jag satte mig i min bil, hamnade i trafikstockning och två timmar senare var jag hemma, har han sagt till Entertainment Weekly.

Den hunkige "Doctor McDreamy" är numer mager och sorgsen. Foto: Bulls

Den hunkige “Doktor McDreamy” är numer mager och sorgsen. Foto: Bulls

En representant för Patrick Dempsey menar att det inte ligger någon sanning i påståendet om otrohetsaffären och avfärdar det hela som en “absurd historia”.

Kommer du att sakna Doktor Sheperd? Diskutera på Facebook!

Mer kändisnyheter:

”Ex on the beach”-Josephine polisanmäler näthatet: ”Har fått höra att jag ska bli uppskuren med en filékniv”

Kris Jenner sörjer exmaken: ”Bruce har dött”

Laila Bagge har slutat följa Niclas Wahlgren på Instagram – vad var det egentligen som hände?

SENASTE NYTT!