ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Patricia avslöjar sin hemlighet – beslutet med maken Björn Borg

02 jun, 2023 
Patricia Borg, 53, avslöjar beslutet med maken Björn Borg
Patricia Borg, 53, avslöjar sin dolda talang.
Nu använder hon den tillsammans med maken och tennisikonen Björn Borg.
– Hela sommaren är tillägnad det, säger hon i Nyhetsmorgon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Flygande bilkrasch fångas på filmBrand logo
Flygande bilkrasch fångas på film

Patricia Borg, 53, har varit gift med tennisikonen Björn Borg sedan 2002 när de sa ”ja” till varandra under bröllopet på Värmdö utanför Stockholm.

Ett år senare föddes sonen Leo Borg och familjen har ständigt varit i ropet, särskilt eftersom Leo går i sin pappas fotspår och blivit tennisproffs.

De har också ett gemensamt konto på Instagram, ”Familjen Borg”, som de visar upp livet och lyckan tillsammans.

Björn och Patricia Borg bor i en stor våning på Norrmalm i centrala Stockholm och familjen äger dessutom ett lyxigt semesterboende på Kap Verde, en ögrupp utanför Afrikas nordvästra kust.

Patricia och Björn Borg

Novell om mord

Nu avslöjar Patricia också sin dolda talang.

I TV4:s Nyhetsmorgon berättar hon om sitt intresse för att skriva och tillsammans med författaren Maria Wells och kändiskocken Alexandra Zazzi medverkar hon i en bok med samlade noveller om midsommarmord.

Annons

– Jag har alltid haft intresse för att skriva, men det har varit mycket annat i mitt liv som ska hinnas med, så jag har inte haft tid, säger Patricia i Nyhetsmorgon som sedan levererar en liten nyhetsbomb.

Patricia Borg och Björn Borg tittar på Leo Borg i tennisturneringen Stockholm Open.

Patricia Borgs avslöjande

När programledaren Steffo Törnquist frågar om hon ska ska skriva något om Björn Borg berättar 53-åringen att hon ska skriva hans självbiografi.

– Jo, det kommer. Vi försöker få ihop ett projekt där jag får skriva och Björn berätta. Sommaren är helt tillägnad att få ihop ett stort material, säger Patricia och lovar nya okända detaljer från tennisikonens karriär.

– Det är inget illa, det är ingen skvallerbok. Björn har upplevt så mycket och den handlar om hans minnen och upplevelser.

FOTO: TV4

Annons