LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Parodierna på Beyoncés nya succévideo är nästan bättre än originalet

02 dec, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Beyoncés nya video "7/11" gör succé på nätet. Nu sprids en rad parodier på den omtalade videon – men alla hyllar inte världsartisten.
Annons

För en vecka sedan kom videon till Beyoncés låt “7/11” från nya albumet “Beyoncé (Platinum Edition)”. Och det dröjde inte länge innan den gjorde succé på nätet.

I skrivande stund har videon fått över 36 miljoner visningar på Youtube och artisten har hyllats för det avslappnade och lekfulla temat:

Men parodierna som följde är nästan bättre än själva originalet.

En av internets favoriter är Matthew Barelas tolkning av videon, som skapades när han och hans vänner blivit insnöade i ett hus:

– Ingen grönkål skadades i skapandet av videon och i slutändan tappade vi ingen alkohol, säger han till The Huffington Post och refererar till textraden i låten som lyder:

Annons

“Don’t you drop that alcohol, never drop that alcohol”. 

Holländske sångaren Ferry de Ruiter gjorde också en egen parodiversion, men där riktas kritik mot Beyoncés försök att framställa sig “som en vanlig tjej”.

Dessutom får superstjärnan en känga för att hon mimade när hon framförde USA:s nationalsång efter att president Barack Obama blivit återvald förra året.

Ferry drar sig inte heller för att säga vad han tycker om sångerskans livsstil:

Gillade du artikeln? Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons