LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paris Hilton sörjer Tinkerbells död: "Det känns som att jag har förlorat en familjemedlem"

22 apr, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Paris Hiltons chihuahua Tinkerbell blev 14 år. Nu är modellen och arvtagerskan förkrossad: "Jag är så ledsen och förstörd".
Annons

Chihuahuan Tinkerbells död har gjort Paris Hilton, 34, förkrossad. I dag dedikerade hon sin Instagram till minne av husdjuret som lämnat henne vid en ålder av motsvarande 98 människoår.

“Mitt hjärta är krossat. Jag är så ledsen och förstörd. Efter 14 fantastiska år tillsammans så har min älskling gått bort på grund av hög ålder. Det känns som jag har förlorat en familjemedlem. Hon var en sådan speciell och otrolig själ. Vi gick igenom så mycket tillsammans. Jag kan inte förstå att hon är borta. Jag kommer att sakna henne och tänka på henne resten av mitt liv. Jag älskar dig Tinky, du är en legend och kommer aldrig glömmas bort”, skriver hotellarvtagerskan på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Foto: Stella
Premiärer, resor och diverse evenemang var Tinkerbells vardag tillsammans med Paris Hilton. Foto: Stella

Djurälskaren köpte Tinkerbell 2002 efter att ha blivit inspirerad av filmen “Legally Blonde” där Reese Witherspoons, 39, karaktär har en chihuahua i famnen.

Annons

Tinkerbell blev liksom matte tv-kändis i och med realityshowen “The Simple Life” 2003 och har även hängt med Paris på modeplåtningar och resor över hela världen. När hon försvann i samband med ett inbrott i modellens villa 2004 utfästes en hittelön på cirka 45 000 kronor.

Foto: Stella
Genom “Simple Life” blev Tinkerbell en tv-stjärna. Här med Paris Hilton samt Nicole Richie. Foto: Stella

På Instagram har Paris nu gett chihuahuan den egna hashtaggen #RIPTinkerbell som alla fans och vänner kan använda sig av för att hedra henne. Paris verkar rörd över allt stöd hon fått i sorgen.

“Tack för alla snälla ord och kondoleanser. Det hjälper mig verkligen genom den här väldigt sorgliga och smärtsamma tiden. Det känns bra att veta att Tinkerbell var älskad av alla och berörde så mångas liv. Hon är verkligen saknad. Tack alla igen. Älskar er alla”, skriver hon.

Andra läser också:

Annons