Paris Hilton visar upp sin hemliga pojkvän: "Det perfekta paret"

Paris Hilton har legat lågt i kändisvärlden på sistone. Men förra veckan skapade Hollywood-profilen återigen buzz då hon visade upp sin nya pojkvän Chris Zylka.

Paris Hilton, 36, är hotellarvtagerskan med bland annat klädsamarbeten, smink-produkter och musik på sitt cv. Men nöjesprofilen är även känd för en lång rad relationer med andra kändisar och nu har hon adderat ytterligare ett namn till listan. Den här gången avslöjade Paris själv nyheten, på Instagram.

I förra veckan svämmade Hiltons Instagram-konto över med bilder på henne och skådespelaren Chris Zylka, 31. Det fanns ingen tvekan om att de är ett par. På bilderna drunknar de både i varandras famnar och ögon. Och för att undvika missförstånd så har Paris även skrivit romantiska bildtexter till:

“My valentine” står det på en bild och “Den bästa känslan är när någon tittar på dig som att du är magisk…” på en annan.

https://www.instagram.com/p/BQtVuFuDDm4/?taken-by=parishilton

 

https://www.instagram.com/p/BQtt0vVjl04/?taken-by=parishilton

För några veckor sedan fyllde Paris år och firade såklart detta med en stor födelsedagsfest som Chris var med på. Redan då kunde man ana romansen. På sin Snapchat la Paris upp en bild på när de pussades och på hennes Instagram kan man se att det är han som ger henne födelsedagstårtan. Dagen efter födelsedagsfesten åkte paret tillsammans till Los Angeles och fångades på bild, hand i hand, på flygplatsen.

– De är upp över öronen förälskade i varandra, de har aldrig varit lyckligare och är det perfekta paret, berättar en källa för tidningen Us weekly.

LÄS OCKSÅ: Därför betalar Paris Hilton 70.000 kr för sin nya hund