TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paradise hotel-Zannie Hahn i Lyxfällan: Vägrar vanligt jobb

13 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Tidigare Paradise hotel-deltagaren Zannie Hahn är med i veckans Lyxfällan.
I Lyxfällan får programledarna Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg en tuff utmaning när före detta Paradise Hotel-deltagaren Zannie Hahn söker hjälp. "Vi tänker inte ta ett vanligt jobb", säger han.
Annons

Lyxfällan i TV3 rycker ut för att hjälpa personer som har problem med sin ekonomi. Men i tisdagens avsnitt av Lyxfällan möter programledarna Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg ett par som har svårt att erkänna att de har ekonomiska problem.

I avsnittet av Lyxfällan dyker ett bekant ansikte upp, nämligen Zannie Hahn, 25, som varit med med i Paradise Hotel. Då beskrev han sig som en ny Samir Badran.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Samir har nog ganska mycket likheter, vi pratar väldigt mycket med kroppen, vi har mycket energi. Jag kommer nog absolut kunna bli nya Samir för vi är rätt lika. Både ser bra ut, båda har go solbränna, sa Zannie då i sin presentation på TV3.

Nu bor Zannie med sin sambo Amanda, 27, och sin nyfödda dotter i Tomelilla.

Zannie och Amanda vill leva ett lyxigt liv som influencers och de lägger stora pengar på utemat, solariebesök, kläder, smink och teknikprylar.

– Det jag har lagt mest pengar på är mitt utseende. Solning, hår, bleka tänder. Lite sånt, säger Amanda i avsnittet.

Annons

Zannie Hahn tvingades sälja lyxbilen

Zannie och Amanda älskar att överraska varandra med dyra presenter och det är just detta som blev startskottet för deras ekonomiska problem. När Zannie fyllde 25 år köpte Amanda en lyxbil till honom – för 619 000. För att ha råd med bilen tog hon både ett billån och ett blancolån till kontantinsatsen.

Mindre än ett år senare blev de tvungna att sälja bilen till ett mycket lägre pris.

– Det är som att hålla en miljon och sen är det någon som tar det ifrån dig, lite så känns det. Jag håller på att gråta när jag pratar om det, det är jävligt rörande. Det är jobbigt att prata om ibland, jag kan inte ens kolla på bilder ibland. Jag har önskat mig en sån bil sen jag var barn alltså, säger Zannie i Lyxfällan.

Paret har under en tid levt på en buffert som håller på att ta slut. Trots att Lyxfällans programledare Magdalena Kowalczyk och Magnus Hedberg snart kan konstatera att paret går back över 12 000 kronor varje månad vägrar Zannie och Amanda inse att de har ekonomiska problem.

– Vi tänker inte ta ett vanligt jobb. Vi har våra företag och vi förlitar oss på dem företagen och det kommer gå vägen, så är det, säger Zannie Hahn i Lyxfällan.

Lyxfällan visas ikväll 20.00 i TV3 och på Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons