TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paradise hotel-Ulrika Forsbergs nya besked om tumören

11 okt, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Paradise Hotel Ulrika Forsberg om tumören
Läkarna upptäckte för drygt ett år sedan att Paradise hotel-profilen Ulrika Forsberg drabbats av en jättecellstumör, och oron var stor för att hon drabbats av en obotlig cancerform.
11 månader efter operationen ger Ulrika ett härligt besked om sin hälsa.
Annons
PH-Jesper Bengtsson tvingad till akut operation - ”Får panik”Brand logo
PH-Jesper Bengtsson tvingad till akut operation - ”Får panik”

Ulrika Forsberg, 28, slog igenom för svenska folket när hon deltog i Paradise Hotel 2014. När kamerorna slocknade bytte hon dock livsstil när hon gifte sig med sin pojkvän Alex och drygt två år utökades familjen med sönerna Villiam och Hampus.

I fjol skakades dock livet om totalt för småbarnsfamiljen. Under sommaren upptäckte läkarna att Ulrika fått en tumör och de misstänkt sig att de handlade om en obotlig cancerform.

Ska jag inte ens få fylla 30 å mina barn ens fylla 5? Låt allting bara vara en dröm! Låt de säga att mitt skelett bara växt konstigt, att det är bara att ta bort.. vad som helst! Säg att allt kommer försvinna! Annars kommer mitt hjärta blöda sönder innan cancern tar mig”, skrev Ulrika Forsberg på sin sociala medier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En sex centimeter lång tumör satt i skelettet och för elva månader sen genomgick Ulrika en stor operation där jättecellstumören, som satt i sittbenet och utanför skelettet, togs bort. Under ingreppet togs prover, och beskedet var bättre än de anat.

Annons

Ulrikas besked om jättecellstumören

Under den senaste tiden har dock Ulrika öppet skrivit om att hon känt en smärta och oron för att tumören skulle vara tillbaka har legat i bakhuvudet. Något som även hennes följare i sociala medier följt och undrat över.

Häromdagen hade den tidigare Paradise hotel-profilen en frågestund på sin Instagram, och då fick hon frågan om hur det går med tumören. Ulrika publicerade då en bild på sig själv och de två sönerna, samt gav ett glädjebesked för stunden.

”Bra än så länge”, skrev hon med en smiley och fortsatte:

”Ny röntgen igen i februari, men hittills ska den inte va tillbaka”.

Härligt besked från Ulrika Forsberg med andra ord!

Ulrika Forsbergs svar om tumören
Ulrika Forsbergs underbara svar om sin tidigare sjukdom.

FOTO: TT

Annons