LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paradise hotel-Ulrika Forsberg, 26, drabbad av skelettcancer

07 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Den folkkära Paradise Hotel-profilen Ulrika Forsberg, 26, har fått det ofattbara beskedet att hon drabbats av skelettcancer. Nu skriver hon öppet om sin kamp mot sjukdomen och stöttas av tusentals.
Annons

Ulrika Forsberg, 26, blev ett känt ansikte i samband med att hon deltog i Paradise hotel 2014. Efter programmet gifte hon sig med kärleken Alex och paret hann skaffa två barn – Villiam, 2, och Hampus, 1 – innan de separerade tidigare i år.

Ulrika har ett aktivt Instagram-konto med närmare 80 000 följare, som får följa henne i livet som tvåbarnsmamma. På kontot delar hon med sig av vardagsbilder på sig själv och barnen. Men de senaste inläggen har tyvärr behövt handla om något helt annat. Nyligen fick Ulrika nämligen det ofattbara och fruktansvärda beskedet att hon misstänks ha drabbats av cancer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Säg att allt kommer försvinna! Annars kommer mitt hjärta blöda sönder innan cancern tar mig”, skriver Ulrika på Instagram.

Allting började i april när Ulrika fick känslan att någonting inte stod rätt till. Hon berättade då om en smärta i höften, som läkarna misstänkte var en fraktur, men det visade sig vara något värre än hon någonsin kunnat ana.

Annons

”Livet har sina mot och medgångar, och just nu känns det som att livet prövar mig lite för hårt.. mina röntgensvar visade att jag hade en tumör”, skrev Ulrika i slutet av maj.

Undersöks för metastas skelettcancer

Nu undersöks Ulrika för metastas skelettcancer, vilket innebär en form av cancer som har spridit sig i kroppen. Hon berättar att läkarna i nuläget letar efter en huvudtumör.

”Dottertumören sitter både i och utanpå mitt sittben, den har luckrat upp mitt skelett där och det har blivit en fraktur när jag belastat det”, skriver hon.

Enligt Ulrika Forsberg finns det inga botemedel om läkarna hittar en tumör till och bara tanken på det gör henne förtvivlad, ledsen och arg.

”Livet.. Jag hatar dig livet! Jag hatar dig cancer! Vad har jag gjort? Jag är 26 år med 2 små barn! Ska jag inte ens få fylla 30 å mina barn ens fylla 5? Ska mina barn växa upp utan mamma? Varför? Varför jag?”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Det där lilla hoppet som man ska ha, det lilla hoppet är långt bort.. hur lever man sina sista år i väntan på att dö, kroppen ska bara ta bit för bit tills den till slut tagit hela mig.. jag är så besviken på dig livet! Så besviken ledsen och arg!”.

I kommentarerna stöttas hon av sina tusentals följare som sänder kärlek, styrka och hopp.

”Blir helt förkrossad Av att läsa detta. Kämpa, all kärlek till dig”, skriver en.

”Håller tummarna att allt går bra för dig!! Du är verkligen inte värd detta!”, skriver en annan.

All styrka och kärlek till dig Ulrika, önskar vi!

Hänt har sökt Ulrika Forsberg. 

Foto: IBL

Annons