LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Paradise Hotel"-Thobias har lämnat sin pojkvän: "Han slog till mig vid tacohyllan på Coop!"

15 mar, 2015 
AvCharles Thulin
"Paradise Hotel"-Thobias trodde att han hade hittat sin drömprins, men förhållandet som var så bra i början vände snart och förvandlades till en mardröm.
Annons

Det var i december som snygge “Paradise Hotel”-profilen Thobias Johansson, 24, trodde att han hittat sin drömprins. Men det visade sig vara början på en mardröm.

– I början hade vi det mysigt. Sedan började han kontrollera mig. Det var läggdags vid en viss tid och om jag inte var där innan klockan 22 på kvällen blev han sur och låtsassov, säger Thobias i sin och “Paradise Hotel”-kompisen Aina Lesses, 22, podcast.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ett par veckor in i relationen blev kontrollbehovet om möjligt större.

Thobias "ollade" pojkvännens tandborste som hämnd. Foto: TV3
Thobias “ollade” pojkvännens tandborste som hämnd. Foto: TV3

– Han tvingade mig att åka hem under julhelgen för att vi skulle prata om vårt förhållande. När jag kom hem sa han att vi inte var ihop men att jag ändå skulle vara kvar. Då visade han en bild på sin pappa och sin farfar och sa att: “Så här kommer jag att se ut när jag blir äldre. Det här är vad du har att förvänta dig”, berättar Thobias i podcasten.

Annons

– “Gud vad synd för den som kommer vara ihop med dig då”, sa jag eftersom han sagt att vi inte längre var ihop. Då slog han till mig med telefonen och det var där det började..!

"Thobias har äntligen tagit ett bra beslut och lämnat den där fula killen", säger Podcast-kollegan Aina Lesse. Foto: Jonas Hessman
“Thobias har äntligen tagit ett bra beslut och lämnat den där fula killen”, säger Podcast-kollegan Aina Lesse. Foto: Jonas Hessman

Sedan dess har pojkvännen slagit dokusåpastjärnan flera gånger med sin telefon. Härom veckan brakade helvetet lös vid tacohyllan på Coop och då fick Thobias nog.

– Vi småtjafsade lite på skämt om “Melodifestivalen” och jag sa lite “Gud, jag tycker det är så dåligt” och han svarade: “Ja, men miljoner människor kollar”. Då svarade jag att det bevisar ju att människor inte har några liv. Han blev jättesur och då kittlade jag honom i magen lite. Så han slog till mig i örat och i huvudet. Min pojkvän klippte till mig inne på Coop, säger Thobias.

En tid därefter åkte Thobias och Aina till lägenheten och packade hans saker och stack därifrån. I podcasten berättar Aina att hon fick Thobias att olla pojkvännens tandborste som en del av uppbrottet.

Andra läser också:

Annons