"Paradise Hotel"-Samirs bråk i matkön: "Ta din jävla kebabrulle och stoppa upp i arslet"

Hånades i kebabkön. Då satte Samir Badran hårt mot hårt genom att be sina belackare stoppa upp kebaben i arslet.

På sin blogg skriver före detta “Paradise Hotel”-deltagaren Samir Badran, 25, om hur han vid halv två på lördagsmorgonen blev hånad då han gick för att köpa en kebab på Södermalm i Stockholm:

– Står i kön och ska precis betala när jag hör en snubbe bredvid mig säga. ”Där är den där jävla idioten haha, vilken pajas…” Jag vänder mig om och kollar och ser att det är 2 killar i 30 års åldern som står med varsin kebab.

Sommarkrysset 2015

Samir Badran gillar inte att folk snackar skit om honom när han ska käka kebab. Foto: All Over Press

Samir berättar hur han först försöker ignorera att killarna hånar honom, men att det till sist brister:

– Jag säger ingenting utan vänder tillbaka huvudet mot kebabmannen. Då säger snubben med för kort T-shirt ännu en gång… ”vilken jävla tönt och skrattar, Samir från Paradise… HA!” Jag vänder mig om och höjer rösten och frågar vad fan hans problem är och att han ska hålla käften. Hans ögon blir stora som tefat och han blir arg/chockad och frågar tillbaka: URSÄKTA VAD SA DU ?!!”! Jag sa käften ditt jävla äckel. Har du ingen jävla respekt? Jag står här och försöker beställa mat och hör hur du förnedrar och trycker ner mig. Du får gärna ha åsikter men håll dom gärna för dig själv eller ta det med din polare när du kommer hem och inte framför mig.

Samir beskriver hur den ene killen blir rädd och försöker komma ur situationen genom att påstå att han inte ens vet vem Samir är, men Samir viker inte undan utan fortsätter konfrontera honom rakt på sak:

– ”Okej? du sa, Där är Samir från PH, och jag ser inte så många andra Samir som medverkat i “Paradise hotel” i den här kebab-kön, snälla ta din jävla kebabrulle och stoppa upp i arslet”.

När den andre killen försöker backa upp sin kompis väljer Samir, istället för att fortsätta bråka, att gå tillbaka till sina vänner och sedan ger de sig av från platsen ifråga.

Läs mer:

Samir om hur han vill ha det i sängen: ”Jag föredrar hårt sex framför mjukt”

”Paradise hotel”-Eric nakenchockar på Instagram: ”Det har väl ingen dött av”

Hennes kropp retuscherades efter skönhetsidealen i 17 länder – här är de sjuka resultaten

SENASTE NYTT!