Paradise Hotel: Så är Lisa och Viktorias relation idag

Vännerna hugger varandra i ryggen i Paradise Hotel.
Nu berättar Lisa Sidén och Viktoria Johansson hur deras relation är idag efter programmet.

Paradise hotel är i fullgång på Viafree och Viaplay.  I år är det fyra lag som fått ledas av fyra coacher: Robin ”Mos” Andersson, 28, Paulina ”Paow” Danielsson, 26, Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23. Även i år är det Rebecca Stella, 34, som är programledare.

I Paradise hotel råder det inget underskott av intriger, drama och bråk – snarare är det ett förväntat inslag i realityserien. Och mycket riktigt – det har under programmets gång varit fyllt med både tårar och bråk under varje avsnitt.

Lisa Sidén och Viktoria Johansson är två av säsongens deltagare som snabbt fann varandra. De blir nära vänner och kallar sig själva för bästa vänner, något som vänder snabbt senare i programmet.

Viktoria röstar bland annat på att Lisa ska åka ut, vilket hon gör. När hon sedan kommer tillbaka till programmet gör hon revansch genom att skicka ut Viktoria.

Så är deras relation idag

Efter att de forna bästa vännerna skickat ut varandra båda två undrar flera tittare hur deras relation egentligen är idag. Hänt har kontaktat de båda två, för att se hur deras vänskap ser ut efter programmet.

– Vi ses när det är Studio paradise typ och nu har ju hon åkt ut så då kommer vi ju inte ens ses där, så tror inte att vi kommer ses mer, säger Lisa och fortsätter:

– Hon har inte pratat med mig om när hon skickade ut mig, så jag ser ingen anledning till att träffa henne. Vi liksom hälsar, säger hon.

Samtidigt som deras relation verkar obefintlig idag lägger Lisa till att hon bryr sig om Viktoria:

– Vi känner varandra bra. Jag bryr mig om henne som fan. Hon är sjukt snäll och rolig men vi kommer inte bli vänner nu, från min sida, säger hon.

Viktoria är kortare i sitt svar:

– Vi är vänner men vi pratar inte ofta eller umgås, säger hon.

FOTO: Viafree/Viaplay/Fredrik Nilsson

SENASTE NYTT!