Paradise hotel-profilerna Jeane och Davids familjelycka

David Lönnberg och Jeane

Jeane Tabuena och David Lönnberg fann varandra i Mexiko under inspelningen av Paradise hotel.
Nu avslöjar Jeane att paret planerar för en ny familjemedlem.
– Vi måste bara flytta till ett större boende först, säger hon.
Slå på ljud

Redan i början av säsongen kunde man börja misstänka romans mellan reality-stjärnorna Jeane Tabuena, 24, och David Lönnberg, 23, och när Jeane sedan var tvungen att lämna programmet och paret mot deras vilja skulle skiljas åt blev det en hel del tårar från bådas håll. Men trots flera motgångar på vägen har paret hållit ihop sedan programmets slut. Nu är de redo att ta nästa steg i relationen.

Har varit stormigt

Paret flyttade ihop väldigt snabbt och började se alla avsnitt av Paradise hotel tillsammans. Men efter att Jeane varit tvungen att se David vara intim med någon annan blev det för mycket och paret flyttade isär ett tag för att få tid och utrymme till att tänka. Nu berättar Jeane om pausen.

Deltagarna i Paradise hotel 2020.

Några av deltagarna i Paradise hotel 2020. FOTO: Nent

– Det handlade mycket om att jag skulle vända mitt tankesätt tror jag. När man tittar på programmet så blir det ju så att man återupplever allting och då blir det ju väldigt känsligt. Speciellt nu när jag och David kanske tycker om varandra betydligt mycket mer än vad vi gjorde inne i huset, förklarar hon.

Jeane Tabuena berättar också att det var svårt att gå vidare när hon hela tiden blev påmind om händelsen på sociala medier eller av folk i hennes närhet. Idag kan hon dock prata om allting utan att jobbiga känslor kommer upp. Jeane säger att hon tack vare att hon och David har jobbat på det har kunnat släppa allt.

– Vi har pratat mycket med varandra om det och förklarat hur det egentligen var. Men det tog ju ett tag för oss att kunna bygga upp det igen. Det var ju som jobbigast när programmet var aktivt, men sen när det var slut kunde man ju släppa allt det där och börja om lite typ.

Och efter att ha kämpat för förhållandet ett tag hittade de äntligen tillbaka till den starka kärleken, och är nu redo för ett nästa steg i relationen.

Vill utöka familjen

När Hänt pratar med Jeane om hennes och Davids framtidsplaner berättar hon att de båda känner sig redo för en ny familjemedlem snart, men att det finns praktiska saker som måste lösas först.

Jeane Tabuena Jonasson i Paradise hotel 2020.

Jeane Tabuena

– Det första är att vi måste hitta en större lägenhet. Den här är alldeles för liten. Så först blir det att skaffa en ny lägenhet, säger hon.

Paret är nämligen sugna på att skaffa en hund tillsammans. Jeane har pratat om att hon vill skaffa hund väldigt länge, och då David själv är uppvuxen med hundar vill han också ha en.

– Vi vill ha en finsk lapphund. De är så fina, berättar hon.

FOTO: NENT/TT

SENASTE NYTT!