ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-profilens tunga gravidbeslut – tvingas till operation

24 aug, 2023 
Moa Risberg
Nicole
Nicole Wennerström Larsson från True love öppnar upp om den tuffa tiden efter aborten.
Hon har mått dåligt och varit sjukskriven i flera veckor.
Nu tvingas hon opereras efter den hemska upptäckten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tone Sekelius svar på tal – Blir det en ny säsong av Paradise?Brand logo
Tone Sekelius svar på tal – Blir det en ny säsong av Paradise?

Nicole Wennerström Larsson, 27, är en av deltagarna som söker kärleken i årets säsong av programmet och realityserien True Love Sverige 2023.

Programmet True Love, där 18 singlar letar efter kärleken programleds av ingen mindre än realtiy-veteranen Malin Gramer som tidigare även programlett de två älskade reality programmen Paradise hotel och Love Island.

Har setts i flera realityprogram – är ett bekant ansikte i rutan

Det är inte bara programledaren Malin Gramer som vi känner ifrån Paradise Hotel, även årets Ture Love Sverige-deltagare Nicole är ett bekant ansikte från programmet.

Nicole var nämligen med i realityserien Paradise Hotel när Rebecca Stella ledde programmet under säsongen 2020.

Då tog hon sig hela vägen till finalen men snubblade tyvärr på mållinjen och fick inte ta del av pengarna när Marcus "Mcuze" Johansson kastade kulan och tog pengarna.

Sedan Nicole var med i programmet har hon blivit stor på sociala medier under namnet Nickyssen, speciellt på tiktok där hon öppet pratar och delar med sig om sitt liv.

Annons

Tunga gravidbeslutet som ledde till operation

På sina sociala medier delade Nicole nyligen med sig om att hon inte mått så bra under den senaste tiden. I videon berättar hon att hon oönskat blivit gravid trots att hon använt preventivmedel. Vilket ledde till en abort som påverkat hennes mående och gett henne flera komplikationer.

Videon som hon la ut fick stor respons och flera i hennes situation hörde av sig och berättade om sina liknande upplevelser.

– Det kom som en chock att jag hade gått så länge, men det är helt fel i livet, det hade inte varit en bra grund för det barnet att bli till, säger Nicole till Hänt.

Nicole genomgick aborten vecka 15 och har sedan dess fått flera komplikationer. Med sjukskrivningar och flera läkarbesök, innan de hittade biten av moderkakan som lämnats kvar i magen. Nu väntar operation för Nicole där de sista biten ska tas bort.

– Det är jobbigt men jag hoppas nu på fredag att det går över efter min operation, säger hon.

FOTO: TT

Annons