PH-profilens oväntade besked – ska bli mamma

Ännu mer babylycka för en "Paradise Hotel"-deltagare! Den här gången är det Andrea Norrmans tur att bli mamma.

Ännu en “Paradise Hotel”-deltagare ska bli mamma! Andrea Norrman, 20, medverkade i den senaste säsongen av “Paradise Hotel”. Nu visar hon stolt upp sin mage och en bild från ett ultraljud med den glada nyheten om att hon väntar barn.

”Vi går från att vara 2, till att bli 3. Lyckligast levande”, skriver Andrea på Instagram.

Pappan till barnet är hennes pojkvän Linus Bergman, 23, som hon träffade snabbt efter att “Paradise Hotel” var färdiginspelat. För även om den senaste säsongen visades på tv nu i våras, så spelades den in ett helt år innan det. Frågan om hon hade pojkvän under tiden hon var med i “Paradise Hotel” kom därför ofta när hon gick ut med att Linus och hon var ett par, och på sin blogg förklarade hon då hur läget låg till.

”Tror jag får denna fråga minst 2 gånger på en dag så nu ska ni äntligen få reda på svaret: Nej. Självklart hade jag inte pojkvän när jag var i Mexico och spelade i Paradise Hotel. Jag och Linus var kollegor innan jag åkte till Mexico och efter att jag kom hem så började vi träffas.”, skrev hon på sin blogg i februari.

Idag har Andrea och Linus varit ett par i ett år och två månader. De har inte kunnat ta reda på könet än, men Andrea har sina aningar om vad det kommer att bli för liten person.

”De flesta, typ alla, tror att det blir en pojke, men jag är tveksam, är ganska säker på att det är en flicka”, skriver Andrea.

I kommentarsfältet hittar vi flera lyckönskningar från hennes “Paradise Hotel”-motspelare.

”Grattis <3” skriver Christopher Daubney.

”Älskar er!! är så glad för er skull”, skriver Vanessa Oskarsson som efter programmet är en mycket nära vän till Andrea.

Idag går Andrea in i vecka 18 och barnet är beräknat till julafton. Grattis till er, Andrea och Linus! Vi önskar er all lycka!

LÄS MER: Andreas oralsexsvek – bakom Haidars rygg: ”Blir kåtare”

LÄS MER: Andreas kärleksbesked till Haidar – efter anusslicket

Foto: Viafree, Instagram

SENASTE NYTT!