Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ulrika Forsbergs svar på tal efter kritiken mot bilden på sonen

03 aug, 2019 
Ulrika Forsberg kritiseras efter bilden på sonen
Ulrika Forsberg har två barn tillsammans med ex-maken Alex. I ett inlägg på Instagram delade hon tidigare veckan med sig av en blodig bild på sonen Hampus, något följarna var snabba på att kritisera. Nu ger Ulrika ett vasst svar på tal.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Tv-profilen Ulrika Forsberg, 28, blev ett känt ansikte efter sin medverkan i TV3:s Paradise hotel 2014. Efter att ha spelat in dokusåpan i Mexiko återvände hon till Sverige där hon träffade kärleken i Alex. Strax därefter blev de sambor och snart avslöjade Ulrika att de även väntade sitt första barn.

Året efter att Ulrika var med i Paradise hotel gifte hon sig med pojkvännen, tillika pappan till sitt barn. Bröllopet ägde rum i rådhuset i Östersund. 2017 fick de ännu än son, men bara ett år senare berättade Ulrika för sina följare att hon och Alex valt att gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att ex-makarna inte längre är tillsammans bor de fortfarande ihop med sönerna Villiam, 4, och Hampus, 2. Under en frågestund på Instagram fick den före detta Paradise hotel-profilen en fråga om svartsjuka och ifall det skulle uppstå om Alex skulle träffa en ny.

Annons

”Åå jo, svartsjuka kommer de nog bli åt bägge håll, det har man märkt från bägge”, skrev Ulrika Forsberg som svar.

Följarnas kritik efter blodiga bilden på sonen

I ett inlägg på Instagram berättade Ulrika tidigare i veckan om en incident som nyligen inträffat. Det var när hennes yngsta son Hampus cyklade inomhus som han trillade och slog i läppen.

”Mycket blod för litet sår, å ingenting lärde han sig av de, för fortsatte cykla inomhus gjorde han ändå”, skriver tvåbarnsmamman i inlägget.

På bilden står Hampus och gråter med blod rinnandes från läppen. Flera av Ulrikas följare riktar nu kritik mot att hon la upp just denna i sociala medier.

”Nä det där var inte okej att ta bild så där”, skriver en person i en kommentar.

”Jag vet inte om jag inte tycker att det gått för långt när man använder en kamera/mobiltelefon för att visa barnet och sedan passar på att fotografera sina barn när de skadat sig. Jag tror inte jag hade velat ha en kamera/mobiltelefon i ansiktet i den situationen och sen dessutom utlagt på sociala medier”, skriver en annan.

Annons

Ulrika Forsbergs vassa svar på följarnas kritik

I ännu ett inlägg på Instagram väljer nu Ulrika Forsberg att besvara följarnas kritik.

”Mitt tidigare inlägg verkat väckt liv i alla griniga morsor å moralkärringar! Å de bästa är att de här är MIN instagram, jag lägger ut vad jag vill å behöver inte acceptera alla era kommentarer här på MINA bilder!”, skriver hon.

Kommentarsfältet svämmar nu över av peppande kommentarer från följarna.

”Ääh du är grym! Skit i alla andra! Finns ingen bättre mamma till dina barn än du själv”, lyder en kommentar, medan en annan fyller i:

”Precis, exakt så!”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons