Paradise hotel-Mehdi Fortas bebislycka med flickvännen

Paradise hotel-Mehdi Fortas ska bli pappa.

Mehdi Fortas syns just nu i Paradise hotel på TV3. Men nu byter han festlivet mot familjeliv.
På Instagram avslöjar han nämligen att han ska bli pappa till en liten son.
”Är så tacksam till Gud och jag kommer finnas där för min son under hela hans liv”, skriver han.
Slå på ljud

Mehdi Fortas, 28, gjorde entré i TV3:s Paradise hotel 2015 och tog sig då hela vägen till final tillsammans med sin partner Paulina Rousu, 29. I förra veckan kunde Paradise hotel-tittarna återigen se Mehdi checka in på lyxhotellet – och genom att bilda par med Nina Glimsell Udovic, 25, har han hållit sig kvar i spelet. Med bara ett fåtal avsnitt kvar av säsongen har han fortfarande chansen att ta sig till final.

Utanför kamerorna har Mehdi Fortas hittat kärleken och bor numera ihop med flickvännen Emilia Gustavsson, 25. På sin blogg skrev Emilia i augusti att hon och Mehdi bor tillsammanns – och kunde då även avslöja att en liten bebis väntar i magen.

”Jag bor tillsammans med min sambo Mehdi här i Borås i en mysig lägenhet i ett område som heter villastaden. Vi stortrivs men inom en snar framtid kommer vi behöva en större lägenhet då mini kommer”, skrev hon i ett blogginlägg.

Mehdis första ord om att bli pappa

Sedan dess har Emilia uppdaterat bloggen flera gånger och berättat om sin graviditet och sina tankar kring att bli mamma. Det är dock först nu som Paradise hotel-profilen Mehdi Fortas avslöjar nyheten för sina följare. Det är i ett inlägg på Instagram som Mehdi delar med sig av av att han ska bli pappa.

”Jag är världens lyckligaste och känner mig så välsignad att jag ska få barn i Februari med Emilia!! Är så tacksam till Gud och jag kommer finnas där för min son under hela hans liv. Dig ska jag lära allt om livet (Ja vi har kollat upp och det är en pojke)”, skriver han i inlägget.

I kommentarsfältet strömmar nu gratulationer in från följare som gläds över nyheten.

”Ni kommer bli dom bästa föräldrarna”, skriver en.

”Men gud!! Stort grattis till er båda!”, skriver en annan.

Bland kommentarerna syns även hälsningar från Helen Ablatova och Camilla Skalleberg från årets Paradise hotel-säsong. Helen har kommenterat med ett rött hjärta och Camilla Skalleberg uttrycker sin stora glädje över beskedet:

”Är SÅ glad för er skull! All lycka och kärlek till er hela familjen!!!”, skriver hon.

På bloggen skriver Emilia Gustavsson att hon är i vecka 27 – och beräknat födelsedatum är den 7 februari.

FOTO: Viafree/Patricia Recourt, Instagram

SENASTE NYTT!