Marcelo Peña bryter tystnaden om skönhetsingreppen

Marcelo Pena berättar nu om sina skönhetsignrepp.

Nu avslöjar Paradise hotel-profilen Marcelo Peña alla sina skönhetsingrepp.
– Istället för att som andra gå på bio, så gjorde vi botox istället, säger han i podcasten Tjejer möter killar.

Marcelo Peña, 29, har blivit en välkänd dokusåpa-profil genom sin medverkan i bland annat Big brother, Paradise hotel och Temptation island. Nu i höst har han återigen synts i tv-rutan i den nya säsongen av Paradise hotel.

I podcasten Tjejer möter killar pratar Marcelo Peña om alla sina skönhetsingrepp som han har gjort – men som de flesta inte vet om.

– Jag har gjort mycket botox. När man väl har börjat kan man inte sluta, säger han i podcasten.

Marcelo berättar att han började med pannan. När han kisade fick han en stor bekymmersrynka i pannan, som han inte tyckte om.

– Jag tröttnade på rynkor och sen så hörde ett företag av sig, de tyckte väl att jag såg gammal ut, säger han och skrattar.

När programledarna frågar om han blir sponsrad svarar han att ”det kan man väl säga”. Han förklarar att han inte tycker att botox är något konstigt att göra, då det är något som efter ett tag försvinner ur kroppen.

– Jag känner att det försvinner ju efter ett tag, så det är inget bestående ingrepp. Så tycker jag inte det är nice så väntar jag några månader, så behöver jag inte göra det igen bara, förklarar han i podden.

Började med exet Annica Englund

I podden berättar Marcelo Peña att han började göra ingrepp när han var tillsammans med sin ex-flickvän Annica Englund, 29.

– Jag började nog 2014 eller 2015. Det började med när jag var tillsammans med Annica Englund, som var väldigt skönhetsintresserad. Så istället för att som andra gå på bio, så gjorde vi botox istället, säger han skämtsamt och fortsätter:

– Lite så, den perfekta dejten.

Han berättar att han även gjort sina kindben.

– Det är gjort med fillers. Jag tyckte jag ville ha mer form på mina kindben, säger han.

Men ingreppen tar inte slut där. Förutom pannan och kindbenen har även tänderna fått sig en förvandling, berättar Marcelo.

– Jag har gjort tänderna med. Jag har porslinständer. Det är något jag mått dåligt över sedan jag var liten. Jag fick ingen tandställning. De var så sneda, det såg ut som jag käkat sten i fyra år. Jag hade ångest över dem när jag gick i plugget. Jag var inte den coolaste killen i plugget. Jag har haft dålig självkänsla kanske, säger han och tillägger sedan:

– Men jag är jättenöjd idag.

I podcasten avslöjar han också att det är flera Paradise hotel-deltagare som sysslar med likande ingrepp:

– Det är skitvanligt, jätte, jättevanligt. Haidar Juma gjorde tänderna precis. Nu har han världens vitaste leende. Jesper Bengtsson gör botox och ja, det blir bara mer och mer feminint eller vad ska man säga, säger han.

Tjejer möter killar kommer ut med nya avsnitt varje tisdag. Finns där poddar finns.

FOTO: TT/Magnus Sandberg, TT/Eero Hannukainen

Senaste nytt