LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise hotel-profilen Jonathan Hermansson ska bli pappa

26 apr, 2020 
Jonathan Hermansson
För tre år sedan tog Jonathan Hermansson hem vinsten i Paradise hotel.
Strax därefter träffade han kärleken i Tinette Sivertsson-Walldén – och nu ska paret bli föräldrar.
Annons
Paradise hotel 2020Brand logo
Paradise hotel 2020

Det var 2015 som Jonathan Hermansson, 28, klev in i Paradise hotel och gjorde succé. Trots att han inte lyckades ta sig hela vägen till final blev han en favorit hos många tittare och två år senare återvände han till programmet när det var dags för en så kallad ”all star”-säsong. Tillsammans med Anna Pankova, 23, tog Jonathan hem vinsten i Paradise hotel 2017.

Sedan dess har det hänt mycket i både Anna och Jonathans liv. Under den sistnämnda säsongen av dokusåpan träffade Anna kärleken i Kristian Täljeblad, 29, och deras relation har bara blivit starkare med åren. I höstas avslöjade Anna och Kristian att de har förlovat sig.

Jonathans liv efter Paradise hotel

Även Jonathan Hermansson har tagit ett stort steg från reality-världen sedan han var med i Paradise hotel för tre år sedan. En kort tid efter att han kom hem från Mexiko träffade han kärleken i Tinette Sivertsson-Walldén.

– Jag har träffat en underbar tjej efter att jag kom hem från Mexiko, jag har blivit sambo. Det är ett ganska stort steg för mig för jag har aldrig haft ett riktigt förhållande innan och nu bor man plötsligt ihop, sa Jonathan till Aftonbladet efter vinsten i Paradise hotel.

Annons

I sociala medier har följarna fått se Tinette och Jonathans förhållande blomstra och de verkar trivas väldigt bra tillsammans.

Orden om gravidlyckan med Tinette

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Jonathan att han och flickvännen har tagit ett stort steg i relationen – de ska nämligen bli föräldrar.

”Kan knappt förstå att det är sant.. Vi ska bli 3 i september. Underbart!”, skriver han intill en bild på honom och Tinette.

Även Tinette har delat med sig av den glädjande nyheten på sitt Instagram-konto.

”Som om vi inte var de bästa som redan hänt. Glädje och kärleken kunde uppenbarligen bli desto större. För vi förväntas att bli tre i början på september om all går som önskat. 1 + 1 = TRE”, skriver hon där.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons