PH-profilens bebislycka – föddes sex veckor för tidigt

Ännu en Paradise Hotel-deltagare har blivit pappa. Robbin Jonsson och Patricia Törnblom har nu fått sin lilla dotter. Hon var egentligen beräknad att komma om sex veckor, men hon hade andra planer än sina föräldrar.

Ännu en “Paradise hotel”-bebis har kommit till välden! Tidigare i år berättade Robbin Jonsson, 28, från “Paradise hotel 2014” att han skulle bli pappa. Nu är äntligen bebisen här.

Det blev en liten flicka som ska få heta Zoe. När han och flickvännen Patricia Törnros gick ut med att de skulle bli föräldrar berättade Robbin för oss på Hänt om den magiska känslan att få bli pappa.

När han fick hålla henne i sin famn blev han världens stoltaste pappa och på sin Facebook hyllar han sin flickvän efter förlossningen.
”Det finns ingen som kan imponera på mig som du älskling, så jävla grym du har varit”, skriver han.

https://www.instagram.com/p/BWvKcFGjsai/?taken-by=patriciatornros

Men dottern ville komma ut tidigare än planerat, vilket ingen var beredd på. Patricias vatten gick sex veckor för tidigt, och lilla Zoe var egentligen beräknad den 6 september.

”Jag satt på arbetsförmedlingens hemsida och tänkte söka sommarjobb för att jag var så rastlös”, skriver Patricia på sin blogg när hon ligger på BB i väntan på förlossning och fortsätter:

”Jag fick höra av min syster att de hade planerat in en babyshower för mig nästa vecka. Jag som ÄLSKAR sådant. Allt man kan fira, ska man göra. Men nu blir det en “welcome-to-the-world-shower” istället när vi får lämna sjukhuset. Älskar mina vänner så mycket. Bebisen hade bara lite andra planer än er”.

Förlossningen gick bra, och hela familjen mår bra. Stort grattis önskar vi de nyblivna föräldrarna!

LÄS OCKSÅ: ”Paradise hotel”-deltagaren väntar barn: ”Så välsignad”

LÄS OCKSÅ: ”Paradise hotel”-deltagaren har fått barn: ”Säg hej till vår dotter”

Foto: