LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise hotel-profilen Erica Lindberg avslöjar nya kärleken

22 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Erica Lindberg avslöjar nya pojkvännen Ludwig Keijser
Paradise hotel-profilen Erica Lindberg bekräftar att hon hittat kärleken – månaderna efter Middag med mitt ex.
På Instagram visar hon upp nya pojkvännen.
– Vi tänkte va med i middag med mitt ex men måste göra slut först, skriver Erica.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Erica Lindberg, 23, blev ett känt ansikte i realityserie-världen när hon medverkade i TV3:s Paradise hotel i våras. Tittarna kunde då följa den stormiga relationen mellan henne och Marcus ”Mcuze” Johansson, 25. Det blev dock aldrig någon kärlek mellan dem och efter inspelningarna har de blivit vänner.

Strax efter att Paradise hotel slutade sändas för säsongen syntes Erica Lindberg i ett annat tv-program. I maj kunde Viafrees tittare nämligen se när Erica åt middag med sitt ex Robin Lagerberg, 26, i programmet Middag med mitt ex.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Där kommer det fram att det fem år långa förhållandet tog slut när Robin bröt benet. Realityprofilen tröttnade eftersom han var tvungen att vara sängliggandes i ett halvår och det tog sedan slut efter att båda hade varit otrogna. Efter middagen fortsatte det forna paret att umgås.

– Idag umgås vi väldigt mycket. Alltså svårt att förklara, jag har en hund som heter Casper, som vi typ delar på. Och då hänger jag och Robin typ varje dag och sover med varandra nästan varje natt, sa Erica Lindberg till Hänt i maj.

Annons

Han är Erica Lindbergs pojkvän

Nu meddelar Erica Lindberg att hon har gått vidare med en ny man. I ett nytt inlägg på Instagram syns hon pussa en kille på kinden.

”Vi tänkte va med i middag med mitt ex men måste göra slut först”, skriver Erica till bilden.

I kommentarsfältet är det flera som skrivit hjärtan och gratulationer. Däribland Paradise Hotel-kompisen Emma Hellström, 26.

”Fina”, skriver Emma bland kommentarerna.

Erica Lindberg har taggat den nya kärleken i bilden. Det är producenten och artisten Lowlife Luxury, som annars går under namnet Ludwig Keijser, 29. Precis som sin nya flickvän bor han också i Enköping.

För flera år sedan medverkade han i popgruppen Whats up, bland annat med artisten Robin Stjernberg, 28, och den inbitne Idol-tittaren kanske känner igen Erica Lindbergs nya kärlek från programmet. 2014 tävlade han nämligen i Idol på TV4 och tog sig då till slutaudition.

Som en referens till Ericas medverkan i Middag med mitt ex, har Ludwig också kommenteras på Ericas nya bild:

”Haha hoppas jag inte bryter något ben bara”.

Ludwig har även publicerat bilden på honom tillsammans med Erica på sin egen Instagram.

”Hon gör mig lycklig”, skriver han till bilden.

FOTO: Instagram, TT/Maja Suslin

Annons