LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

PH-profilen avslöjar: "Har en liten bebis i min mage"

22 jun, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Skrällen: Hon ersätter Malin Gramer i ”Paradise hotel”
Annons

För tre år sedan var hon en av profilerna i “Paradise hotel”, men sedan dess har det hänt en hel del i Michaela Osbergs liv. Hon har fått en dotter som nu är 1 år, och nu visar Michaela upp på Instagram att ett nytt kapitel i livet är på ingång. Michaela är nämligen gravid igen.

Närmare bestämt i vecka 26 och bebisen är beräknad till senare i höst.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Michaela berättade för första gången om graviditeten på alla hjärtans dag.

“Vi firar den här dagen precis som vi gjorde förra året. Med en liten bebis i min mage. Ja, om Gud vill så blir vi fyra”, skrev hon då.

Michaela var med i “Paradise Hotel” 2014. Samma säsong som profilerna Saga Scott, Paow, Ylva Fogel, Smail Alihodzic, Eric Hagberg. Vistelsen på lyxhotellet i Mexiko blev dock kortvarig, redan efter tre dagar hade hon hamnat på fel med bland andra Saga Scott och paktades ut ur programmet.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: TV3, Instagram

Annons