LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Studio Paradise"-par i blodigt råndrama: Unga tjejen skrek

07 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
"Paradise hotel"-paret Jasse och Adrian hamnade mitt i ett råndrama. På Snapshat hyllar Jasse pojkvännen: "Min vardagshjälte".
Annons

Som programledare för “Studio Paradise” har det inneburit mycket pendlande för göteborgsparet Jasmine “Jasse” Gustafsson, 23, och Adrian Montin, 24. Igår hann de knappt kliva av tåget förrän de hamnade i ett blodigt råndrama mitt i Stockholm.

– Jag såg två killar komma springandes med en jacka under armen. Efter kom en ung tjej som skrek på hjälp, berättar Adrian för Hänt.

adrian-jesse
Adrian Montin och Jasmine “Jasse” Gustafsson.

Hans första tanke var att killarna hade rånat henne på jackan.

– Hon kom ju springandes i t-shirt och det var minusgrader ute.

På ren intuition började Adrian genast att springa efter killarna.

– Han bara kastade sina väskor och sprang, berättar flickvännen Jasse som knappt hann reagera på vad som just hänt.

Annons

Ståendes ensam mitt på gatan med deras bagage började hennes oron spinna.

– Jag fick as ont i magen och blev jätterädd eftersom det var två killarna och Adrian var ensam. Då slogs jag av tanken att killarna kanske hade kniv eller något på sig.

 

adrian

Men vad Jasse inte visste var att efter ca 200 meter, när Adrian kommit ikapp rånarna, stannade en taxibil oväntat till.

– Det kom en taxibil bakom mig och sa hoppa in, så vi åkte efter dem några kvarter för att sedan svänga upp framför dem.

Adrian och taxichauffören hoppade ut ur bilen och rånarna sprang då åt två olika håll. Adrian kom ikapp en av rånarna och brottade ned honom. Kort efter kom polis till platsen och tog över situationen och då framkom det att jackorna blivit stulna från en butik i närheten.

Annons

Efter sin hjälteinsats passar Adrian på att fråga polisen om en selfie.

– Frågade om jag fick ta en selfie med polisen som sa nej direkt. Frågade snällt en gång till men det var fortfarande ett nej, berättar Adrian irriterat och fortsätter:

– Jag tycker att folk är lite för självupptagna. Tänk om det faktiskt var som jag trodde, att hon blivit rånad på precis allt, då är det riktigt sjukt att ingen ens tänker tanken på att rycka in. Eller jo taxichauffören, han ska ha en eloge!

adrian-1

Adrian och Jasse träffades 2015 och leder idag “Studio Paradise” tillsammans samt driver youtubekanalen “Adrian & Jasse“.

Foto: IBL, Privat

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons