Paradise hotel-Marcelo Peña om känslorna för Camilla Skalleberg

Marcelo Peña om förändrade känslorna för Camilla Skalleberg.

I säsongens Paradise hotel på TV3 är det Camilla Skalleberg och Marcelo Peña som stått för romantiken.
Camilla avslöjade nyligen att hon blev kär under inspelningen – och nu hintar Marcelo om att känslorna för Camilla växt sig starkare än vad han först sa.

TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel är nu inne på sin elfte säsong – och även i år bjuder programmet på allt från kärlek till infekterade bråk mellan deltagarna.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Romantiken tog fart redan under första avsnittet då Marcelo Peña, 28, gjorde entré. Camilla Skalleberg, 21, visade då genast stort intresse för den tidigare kända reality-profilen och det hela slutade i en kyss. Sedan dess har den romantiska relationen fortgått under säsongens gång.

I Expressens tv-program Q&A avslöjade Camilla nyligen att hennes känslor var så starka att hon blev kär i Marcelo i Paradise hotel.

– Det gick jättesnabbt. Jag kände kemi direkt, berättade hon.

Däremot svalnade känslorna snabbt efter inspelningarna.

– Jag hade lite känslor efter, men de dog ut innan sommaren någon gång. Det var skönt, sa Camilla Skalleberg då.

Marcelos vändning i relationen

Under säsongens gång har Camilla Skallebergs starka kärlekskänslor dock inte besvarats till fullo av Marcelo. I kvällens avsnitt hintar han dock om att känslorna för Camilla växte sig starkare än han först sa.

När Camilla frågar om Marcelo vill sova med honom svarar han att han inte kan på grund av att han står i par med Josie Capllonch, 32.

– Jag kan inte, alltså jag måste ändå… Hon kommer hata mig om jag gör det, säger Marcelo Peña i programmet.

Han försäkrar dock Camilla om att de har mycket mer tid att umgås med varandra, vilket får henne att tänka med romantiska tankar på hur tiden efter inspelningen kommer att bli.

– Jag och Marcelo har faktiskt fått något extra som ingen annan har här inne. Jag märker att han tycker om mig, för han kollar på mig väldigt mycket, han ger mig jättefina blickar och båda märker att det finns mycket att hämta hos varandra när vi väl kommer hem till Sverige, säger Camilla Skalleberg.

Även Marcelo, som tidigare varit mer återhållsam med att prata om känslorna han har för Camilla, bekräftar i programmet att han känner mer än han tidigare har sagt.

– Jag och Camilla har någonting lite extra. Jag har lite mer känslor för Camilla än vad jag har för de andra tjejerna, säger han och fortsätter:

– Men grejen är så här, jag kan inte vara i närheten av Camilla. Nu har jag fyra tjejer bakom mig och man måste underhålla dem liksom.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TT/Eero Hannukainen,  Viafree/Patricia Recourt