Paradise hotel-Joshuas stora livsförändring med Jennifer

Paradise hotel-Joshuas stora livsförändring med Jennifer

Paradise hotel-profilerna Joshua Andersson och Jennifer Walter chockade många när de efter en tid in på säsongen berättade att de blivit ett par.
Nu tar de ett nytt steg i relationen.
Joshua berättar om livet med flickvännen.
Paradise hotel 2020
Slå på ljud

I slutet av Paradise hotel-säsongen  gick deltagarna Joshua Andersson, 25 ,och Jennifer Walter, 25, ut med att de blivit ett par. Då de inte alls hade betett sig på ett romantiskt sätt runt varandra i huset blev många chockade över det nya relationsbeskedet, men sedan dess har de hållit ihop och verkar bara bli lyckligare och lyckligare. Nu tar de relationen till en helt ny nivå.

Joshuas stora kärlekshandling

Sedan deras kärlekssaga började har de varit tvungna att älska varandra på avstånd. Joshua kommer nämligen från den skånska staden Helsingborg, medan Jennifer hela tiden haft sitt hem i Göteborg.

Sist Hänt pratade med Joshua om deras relation avslöjade han att han inte skulle ha några problem med att flytta. Och förra måndagen hände det. Joshua lämnade sin hemstad för att få vara med sin kärlek. När Hänt pratar med honom berättar han att han är glad över det nya livet som Jennifers sambo, och att han är tacksam över att allt löste sig så bra.

– Tanken var ju att jag skulle flytta till Göteborg efter sommaren, men så fick jag ett bra jobberbjudande med bra lön och tänkte att det var lika bra, berättar han.

Jennifer Walter o Josua Andersson

Jennifer Walter och Joshua Andersson. Foto: Michelle Torres

Eftersom att han bara har bott i Helsingborg sedan han flyttade hem från Frankrike för många år sedan, förklarar han att det verkligen känns som att han lämnar allting bakom sig. Men trots det stora steget med allt vad det innebär verkar han vara väldigt nöjd.

– Det är ju lite nytt och lite läskigt såklart och man kan ju se det som en risk, men det känns jättebra, säger han.

Om det nya sambolivet

Sambolivet kan för många vara väldigt krävande, och sidor som man tidigare inte sett hos sin partner kan börja komma fram. Men för Joshua har det bara känts bra.

– Vi kastar ju inte knivar på varandra än iallafall. Så det ser ljust ut, säger han och skrattar.

Han fortsätter.

– Vi har kommit överens om vem som ska göra vilka sysslor, så allt är väldigt organiserat.

Han berättar också att han tror att en stor del till deras framgångsrika samboliv är att de delar samma ovanor.

Jennifer och Joshua

Det fina kärleksparet på Midsommar 2020

– Typ som att man lämnar disken kvar lite för länge eller som till exempel att vi missade vår första tvättid i måndags. Eller vi missade den inte, utan det var mer att vi sket i det precis som jag brukar göra. Man kan ju vänta till nästa tid liksom, förklarar han.

– Det är ju bara att köpa nya kalsonger, lägger han till och skrattar.

Om han ska komma med något minus så är det att Jennifer är vegan och att han älskar kött. Men även det löser de.

– Vi får ju komma överens. Det får ju vara i olika stekpannor och så ju. Det får man ju ta helt enkelt. Så länge jag får äta mitt kött så är jag nöjd.

FOTO: MICHELLE TORRES/INSTAGRAM 

FRÅN FÖRSTASIDAN