Artikeln innehåller reklamlänkar

PH-Jennifer Karlsson i tårar – dumpad av pojkvännen via sms

Paradise hotel Jennifer Karlsson dumpad via sms

På Instagram story berättar Paradise hotel-deltagaren Jennifer Karlsson om det plötsliga uppbrottet med nya pojkvännen.

När Jennifer Karlsson, 28, var med i Paradise hotel 2018 var hon och deltagaren Robin ”Mos” Andersson, 26, öppna med att de tyckte om varandra väldigt mycket. Under tiden på hotellet kysstes de ofta och sov med varandra flera gånger. Men relationen mellan dem förblev på en vänskaplig nivå.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Vi tycker om varandra skitmycket och det gjorde vi där inne också. Det var aldrig så att vi blev kära i varandra, men vi hade ju känslor för varandra, säger Jennifer Karlsson till Hänt och fortsätter:

– Vi blev aldrig kära i varandra helt enkelt.

När Hänt pratar med Jennifer i samband med hennes och och Robins vinst i Paradise hotel 2018 berättar hon att hon mött kärleken efter programmet i brittiske Craig. De träffades på ett event där Jennifer var DJ och har när Hänt pratar med henne varit ett par i fyra månader.

– Vi har väldigt roligt tillsammans och allt har bara känts rätt. Det är svårt att förklara, men allt har bara känts rätt. Vi har skitkul tillsammans, vi har kärlek, passion… vi har bara allting. Det har alltid varit väldigt enkelt. Vi kan prata med varandra om allt möjligt, vi kan vara tysta – ja men allting finns liksom, säger hon till Hänt.

Under samtalet förklarar Jennifer att hon och Craig lever i ett distansförhållande, men planerar att skaffa två boenden tillsammans – ett i Stockholm och ett i Manchester i England.

Berättar nu om plötsliga uppbrottet

Men kärlekssagan fick ett drastiskt slut, vilket Jennifer nu har valt att berätta om på sin Instagram story.

”Nu vet ni varför jag inte orkat hålla på för mycket med Instagram osv. Blev precis dumpad över sms. Kommer berätta mer när jag orkar. Tack till alla mina vänner som alltid finns där för mig och alla mina följare som stöttar mig. Ni är guld värda!”, skriver hon på Instagram story.

En tår faller från hennes kind under den kommande videon, där hon skriver att hon vill vara öppen med hur hon känner. I ännu en story förklarar hon att hon nu tar ett par dagars paus från sociala medier, och hoppas att hennes följare ska förstå.

LÄS OCKSÅ: Robin ”Mos” och Jennifer vinnare i Paradise hotel 2018

LÄS OCKSÅ: Ph-Jennifers egna ord – därför valde hon Mos trots sveket

FOTO: Discovery, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN