Paradise hotel-Emma om återföreningen med Smail: ”Jobbigt”

Emma Hellström och Smail Alihodzic

Emma Hellström och Smail Alihodzic gjorde slut under dramatiska former förra året. Nu möts de igen i Paradise hotel.

Emma Hellström, 25, och Smail Alihodzic, 28, fann kärlek i varandra när de båda deltog i Paradise hotel 2017. Strax efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och verkade mer kära än någonsin.

Efter bara några månader bröt paret upp och flyttade isär. 

– Från början till slut, från att vi kom hem från Mexiko tills att vi gjorde slut, så var jag inte den enda tjejen, sa Emma till Hänt då.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Smail erkände senare att han hade träffat andra tjejer men sa att det skedde innan de två blev ett par. 

– Innan vi blev ihop så berättade jag det. Jag sa att ”det här och det här har jag gjort”. Hade vi varit tillsammans då tror jag inte att hon hade förlåtit mig, sa han i podcasten Sex med Smail och Frida.

Emma Hellström om mötet med Smail Alihodzic

Nu möts de två i Paradise hotel än en gång. Smail har hand om efterprogrammet Studio paradise och Emma är med en andra gång som deltagare.

– Jag visste ju att Smail skulle  vara här och jag visste i princip att han skulle ha Studio paradise. Men vi är ju vänner idag så det är lugnt mellan oss. Det känns ändå bra, säger Emma när Hänt träffar henne på pressträffen för programmet.

På pressträffen befann sig även Smail, men när de möttes pratade de på som vanligt berättar Emma.

– Vi har ändå begravt vår stridsyxa lite så jag har känt att det är lugnt.

Hon erkänner dock att det finns någonting kvar och att det är en speciell situation.

– Det är klart att det känns lite konstigt. Det är ändå jobbigt att se honom på ett sätt. Det är ändå första kärleken på ett sätt och det kommer alltid vara känsligt. Jag kommer alltid känna någonting för honom och det är klart att det blir konstigt att sitta i Studio paradise och berätta vad jag gör där inne. Prata med sitt ex om vem man hånglar med liksom. Det blir annorlunda, säger Emma Hellström.

LÄS MER: TV3-profilen Emma Hellström återvänder till Paradise hotel

LÄS MER: Därför är Paradise hotel-Smail portad från Tinder: ”Åt helvete”

FOTO: TT/Karin Törnblom/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!